Главная » 2013 » Октябрь » 14
... Читать дальше » )?-->
Кличко розпочинає особисту виборчу кампанію з Донецька, Одеси і Миколаєва

лрщш  Об’єднана опозиція, не зважаючи на стрімке наближення президентських виборів, і досі не визначилась з єдиним кандидатом. 
Амбіції Яценюка й Кличка поки перемагають здоровий глузд та переможну стратегію для опозиціонерів. Яценюк виходить з того, що очолює найвпливовішу опозиційну партію, А Кличко посилається на високий особистий рейтинг (згідно до останніх соцопитувань).
В той час, як в політичних колах ходять різні слухи про можливі варіанти вирішення цієї проблеми, лідер «УДАРу» вирішив діяти.
Як заявив депутат від вказаної партії Куренной – не може бути і мови про іншого єдиного кандидата, крім Володимира Кличка. Озброївшись цією фразою, керівництво «УДАРу» почало роботу по створенню «потужних» осередків партії в областях. За задумом, такі осередки мають бути спроможними самостійно, тобто без підтримки інши ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
ПР, Удар і «Батьківщина» забили перший цвях у домовину  «Газпрому», - політолог

  Фракції Партії регіонів, УДАРу, «Батьківщини» у Львівській облраді спільно забили перший цвях в домовину «Газпрому».

Про це 4 жовтня у коментарі ІА ЗІК зазначив політолог Петро Жук, коментуючи рішення Львівської облради про погодження сланцевої угоди.
«Для Росії - це надзвичайно важливе питання. Можна сказати, що зараз фракції ПР, УДАРу, «Батьківщини» спільно забили перший цвях в домовину «Газпрому».
Якщо сланцевий газ в Україні почнуть добувати, «Газпром» не матиме перспективи у світі. Це для них початок кінця. Для України це доленосне рішення», - переконаний П.Жук.
«Є надія, що в цій домовині разом з Путіним будуть псевдопатріоти – «свободівці», які показали, що вони значно активніше відстоювали інтереси «Газпрому», ніж комуністи. «Свобода» реально своїми діями інтереси Росії в Україні відпрацьовувала ефекти ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
2015 – вирішальна битва Кличка

ZSH  З настанням нового політичного сезону відбулась прогнозована активізація ватажків опозиційних партій. Хоча ніхто з лідерів опозиційних сил офіційно не оголошував про початок президентської виборчої кампанії, але кожен з них, де факто, її розпочав. З початком осені, відповідно до вказівок штатних партійних політтехнологів, розпочато широкомасштабний мозковий штурм потенційного електорату, що відображається у популістських поїздках політиків з гучними заявами по регіонам, реклама їх облич на бігбордах та сіті-лайтах обласних центрів, завуальованих рекламних інтерв’ю в пресі та на телебаченні. Кожен мало-мальськи привід, як то позитивний так і негативний використовується для власної популяризації, а також для реклами очолюваної політичної сили.

Перемога молодшого Кличка в Росії не стала виключенням для піарщиків з УД ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Кадрові перестановки у «Свободі»


LKJVG  Столична «Свобода» шокована креативними планами нардепа Іллєнка. Відчувши запах грошей, Андрій «Тягнибок 2.0.» Іллєнко почав продавати місця керівників районних парторганізацій. Звісно, окрім першого внеску за призначення на посаду, керівники районних організації зобов’язані сплачувати щомісячну данину.
Першим призначеним за такою схемою керівником буде очільник внутрішньої безпеки столичного осередку - пан П.Кузик. Відтепер він очолюватиме Деснянську районну організацію.
З такою кадровою політикою Іллєнка не згодна більшість Київської «Свободи». Особливо гострою виглядає реакція головного ідеолога партії А.Мохника, який хоч і «роздобрішав» партійним коштом, але почуття гідності остаточно не втратив. Побратим Мохник пригрозив Іллєнку, що розповість про хабарі Тягнибоку. У відповідь він почув, що «Фрюрер в курсі» та отримує 50 ві ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Віталій Кличко за рекомендаціями Кремля розпочинає мега-піар на Асоціації з країнами ЄС

LUKG  Отже, президентська передвиборча кампанія неофіційно починає розривати мізки потенційних виборців, і не тільки їх. У фантазіях політтехнологів варіанти щодо підняття політичного рейтингу свого клієнта ллються через край, аби ж тільки вистачило грошей на їх втілення у життя, адже без «золотого запасу» ти нікому не потрібний політик.
Практично у всіх політичних мужів нашої країни робота в цьому напрямку вже кипить. Але, знаходяться і такі, власно кажучи, «винахідливі» політики, які ладні не видумувати щось нове, креативне, а ладні використовувати та інтерпретувати вже складену кимось ситуацію на свій лад та скеровувати позитивні зрушення на свою користь, привласнюючи «лаври» інших собі.
Так, отримавши всебічну підтримку від наших східних сусідів, в тому числі найжаданішу, фінансову ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
ВО «Свобода» - дешёвая декорация для номера клоунов

,JMHF Любое подобие всегда будет проигрывать оригиналу. Поэтому, руководству ВО «Свобода» следовало бы принять к сведению тот факт, что славой украинского казацкого рода они могут только бессовестно пользоваться, а чтобы заслужить свою собственную в глазах украинцев – нужно быть, а не казаться!

Речь идёт, в первую очередь, о потугах воспитанников О.Тягнибока создать у людей иллюзию какой-то причастности свободовцев к историческим корням украинского казацтва, хотя ни исторических, ни идеологических, ни тем более моральных пересечений в их деятельности нет и быть не может.
Особо бурная активность представителей националистической, с их точки зрения, партии развивается каждый год на 14 октября, когда весь православный мир восточного обряда празднует Покрову Пресвятой Богородицы. По стечению обстоятельств, в этот же день отмечаю ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
 Ковальчук продовжує міняти всіх керівників від Палатного

dxfj Cкладається таке враження, що партія «УДАР» притягує до себе хабарників, як мед притягує бджіл. З тією лише різницею, що бджоли надзвичайно корисні і чистоплотні створіння, а хабарники паразитують на українському суспільстві, розвиваючи в ньому ракові пухлини. Цього разу протилежний до бджоли образ приміряв на себе нардеп «УДАРівець» Віталій Ковальчук. 
Чи багато потрібно депутату на життя? Мабуть в кожного свої запроси та потреби – питання індивідуальне. Віталію Ковальчуку, наприклад, зараз потрібно 500 тис. доларів. Для чого? Можливо, троє дітей та дружина надто вибагливі, а депутатської зарплати не вистачає. Але то інше питання, головне те, яким чином він вирішив їх «заробити».
Останнім часом за посади обласних керівників партії «УДАР» розгорнулася жорстока боротьба. В регіонах активно ходять чутк ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Шизофренічні плани Тягнибока, або ВО «Свобода» - кров’ю та потом

lkhvf

Процес становлення української державності був тривалим і болючим. В ньому приймала участь безліч політичних і громадських утворень, частина з яких і понині ностальгічно ототожнюють себе з борцями за самостійність та незалежність України. ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
  Путин заплатил Кличко 17 миллионов долларов – немецкий политик

liug

Давно немецкие политики настолько активно не обсуждали боксёрские поединки братьев Кличко. И, пожалуй, впервые Кличко упоминается ими в негативном контексте. С их уст часто с нотками разочарования слетает фраза: «Путин заплатил Кличко 17 миллионов долларов».
В Германии Виталий Кличко очень популярен среди населения. Правда, немцы не воспринимают его как политика. Для них Кличко – спортсмен и любитель пива, бизнесмен и меценат. И благодаря популярности среди населения Кличко вхож во многие высокие кабинеты.
До последнего момента немецкие политики были скорее рады тому, что Кличко может стать президентом Украины. Ведь это был бы «свой президент»: добрый, дипломатичный и покладистый. И если все эти качества Виталия положительны для него, как для человека, то, как для политика, – это залог ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Медіа-імперія Пінчука за гроші уряду США буде критикувати українську владу та вихваляти Кличка

jd Зазвичай дії Європи і США стосовно України були узгодженими. Якщо критикує одна, то інші не відстають. Якщо інші співають дифірамби, то Європа активно підспівує. Хоча, за всю історію незалежної України справжні дифірамби були лише на першому році президентства Ющенка, поки американці не розчарувалися у своєму ставленику.

Останні два тижні українська опозиція отримує регулярні сигнали від єврочиновників та європолітиків про те, що необхідно тимчасово, але повністю припинити критику чинної української влади. Результат, в принципі, можна побачити в українських медіа – критики майже не має. І це не цензура адміністрації президента Януковича, це цензура Європарламенту.
Однак, дивна інформація надходить з-за океа ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
 Що вивчає Віталій Кличко на круглий стіл 11 жовтня?


Якщо відомим артистам чи політикам пишуть тексти для їх доповідей та виступів, то чому б не писати такі ж речі для боксерів, які вирішили прийняти участь у проведенні національного круглого столу з питань євроінтеграції України. Таку ініціативу підтримав та особисто взявся за її вирішення «ударівський» стратег Валентин Наливайченко, а Кличку залишилось завчити вже готові розумні тези для виступу. Вчив та зубрив їх два дні, а врешті старання Наливайченка виявились марними. Ну не зміг Віталій вимовити «консолідація громадсько-політичних зусиль та адаптація до умов підписання Угоди про Асоціацію». Видно рожева стрічка на йог ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
«Свобода» агресує, як бик на червоний прапор

p[m Серед прихильників ВО «Свобода» поступово зростає невдоволення обраною політикою партійної верхівки. При чому, такі настрої з’являються як в Україні, так і зі сторони «закордону». Головним чином, обурення викликають окремі радикальні дії «свободівського» керівництва. Ініціювання силових сутичок з політичними опонентами у Верховній Раді, силові акції із захоплення державних установ у Києві, знесення пам’ятників вождям комуністичного режиму, перелік можна продовжувати ще довго. Антисемітські висловлювання окремих партійних лідерів наче свідомо озвучені для іноземних ЗМІ, які про «Свободу» інакше, ніж як про радикальну націоналістичну організацію антисемітського спрямування, що сповідує неонацистські погляди, не пишуть. Неоднозначним для іноземних політичних аналітиків став погляд на громадсько-політичну діяльність Олега Тягнибока, я ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Олег Тягнибок – єдиний «справжній» патріот?

djfhy Схоже передвиборча президентська кампанія не спонукає до активних дій мабуть лише зовсім аморфних представників політичних сил нашої країни. Вітчизняні та зарубіжні паір-компанії з їх креативними ідеями та нестандартними підходами готові надати безліч варіантів для підвищення політичного рейтингу партії або ж безпосередньо їх лідерам. Однак, в одних не вистачає коштів на справжніх професіоналів, а інші не мають бажання їх витрачати на це, вважаючи, що обійдуться власними силами та перевіреними часом методами. От і маємо показові загальноприйняті фрази майбутніх політичних програм, а не досягнення конкретних результатів своєї політичної діяльності та наглядний перелік виконаних обіцянок даних у минулому своїм виборцям.

З грошима або без, наразі ми бачимо як представники опозиційних сил готові лише на те, щоб розірвати на шматки свій єдиний патріотични ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
 «УДАРівці» звернулися з позовом на Віталія Кличка

oiyb В інформаційному просторі вже неодноразово з’являлася інформація, що Віталій Кличко не розрахувався за роботу з особами, які працювали на користь очолюваної ним партії під час виборчої кампанії 2012 року. 

І сам Кличко підтвердив, що з такими проханнями до нього дійсно зверталися «Такі прохання існують, ми знаємо про такі випадки і зробимо все, щоб ті фінансові зобов’язання, які взяла на себе партія «УДАР», були виконанні» - заявив Кличко після закінчення виборів. На запитання про те, коли такі борги можуть бути погашені, Кличко відповів: «Я думаю, протягом місяця, максимум до нового року це питання буде вирішено». Вже закінчується 2013 рік, і скоро можна відсвяткувати річницю заяв Кличка, а проблема залишається актуальною.
Нещо ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

В Крыму ищут жертв оконного мошенника

loiub

В Крыму правоохранители задержали гражданина, подозреваемого в ряде мошеннических действий.

Злоумышленник занимался предоставлением лжеуслуг по установке металлопластиковых окон на территории Симферополя и Симферопольского района, пишет «Первая Крымская».

Подозреваемый заключал фиктивный договор, получал предоплату — от 50 до 70% от стоимости услуги, после чего под различными предлогами откладывал дату выполнения работ, а позже переставал отвечать на телефонные звонки и исчезал.

Всех, кто пострадал от действий мошенника и узнал его на фото, просят позвонить по телефонам: 099-011-30-33, 066-232-15-09 или 102.

http://an.crimea.ua/page/news/49595/

Прикрепления:
Добавил: ufolog |