Главная » 2013 » Октябрь » 14 » Кадрові перестановки у «Свободі»
10:50 AM
Кадрові перестановки у «Свободі»
Кадрові перестановки у «Свободі»


LKJVG  Столична «Свобода» шокована креативними планами нардепа Іллєнка. Відчувши запах грошей, Андрій «Тягнибок 2.0.» Іллєнко почав продавати місця керівників районних парторганізацій. Звісно, окрім першого внеску за призначення на посаду, керівники районних організації зобов’язані сплачувати щомісячну данину.
Першим призначеним за такою схемою керівником буде очільник внутрішньої безпеки столичного осередку - пан П.Кузик. Відтепер він очолюватиме Деснянську районну організацію.
З такою кадровою політикою Іллєнка не згодна більшість Київської «Свободи». Особливо гострою виглядає реакція головного ідеолога партії А.Мохника, який хоч і «роздобрішав» партійним коштом, але почуття гідності остаточно не втратив. Побратим Мохник пригрозив Іллєнку, що розповість про хабарі Тягнибоку. У відповідь він почув, що «Фрюрер в курсі» та отримує 50 відсотків за кожне призначення.
Виходить, що усі окрім Мохника у «Свободі» в курсі як відбуваються призначення та як заробляють на цьому керівники. Цікаво, чи залишиться після цього Мохник ідеологом партії чи, як і Іллєнко стане менеджером з реалізації посад…

http://westua.net/blog.php?rid=2777

Просмотров: 346 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: