Главная » 2013 » Октябрь » 15
... Читать дальше » )?-->
Пропозиції «Батьківщини» з виборів на Черкащині шокували "Свободу” і "УДАР”

lkjg

Об’єднану опозицію продовжують дестабілізовувати внутрішні протиріччя й неузгодженості. Причинами цього є дії тієї чи іншої опозиційної партії, які суттєво дошкуляють союзникам. Нещодавно представники «Батьківщини» « ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
«Свободівські» провокатори

       Черговий провокаційний скандал від представників «Свободи» відбувся під час проведення урочистостей з нагоди відзначення Свята Покрови 14 жовтня в Києві. Як відомо, саме цього дня «свободівські» неонацисти провели т.зв. Марш Боротьби з вимогами повернути звання Героїв України Бандері та Шухевичу, визнати боротьбу ОУН-УПА національно-визвольною боротьбою Української нації та проголосити 14 жовтня – День створення УПА – державним святом.
        З самого ранку депутати від «Свободи» заявляли про намагання з боку влади та правоохоронних органів зірвати Марш Бор ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

18 октября оппозиционеры в очередной раз пойдут на доклад в Посольство США
.l,jkbg
Похоже, стало «модной» привычкой нашим «героям» оппозиции систематически посещать представительства иностранных государств. Предлоги всегда разные, но главным образом цель одна - в очередной раз поплакаться в европейскую или американскую жилетку, рассказать про сворачивание демократических свобод в Украине, про разгул цензуры в прессе, про давление на бизнес со стороны правоохранительных органов и многое другое.
Повод поплакаться всегда найдется, а возможно, что-то и выпросить для себя удастся.
Возникает вопрос: не устали ли сами европейцы от соплей наших так называемых оппозиционеров? Вечно им жалуются на все и вся. Такое впечатление, что мужиков в оппозиции, людей – дела, не осталось. Лишь бы только демагогию развести на тему: «как все плохо в стране».
Вот и на 18-е октября запланирована очередна ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Рейтинги Віталія Кличка падають


.kjvf
      Останні незалежні соціологічні дослідження щодо політичних настроїв електорату України вказують на те, що рейтинги Віталія Кличка катастрофічно падають.
      Щоб хоч якось вийти з вказаної ситуації Віталій Володимирович дав термінову вказівку підготувати низку замовних соціологічних дослідж ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Лідер партії «УДАР» хоче перетворити рідного брата на «ще один парламентський багнет»


Нещодавно Верховна Рада України нарешті вирішила провести додаткові вибори до парламенту. Більшість громадян України зраділи реалізації своїх виборчих прав. Але від цього рішення виграли тільки виборці, адже політикам вибори додали нових проблем. Особливо «великій об’єднаній опозиції». Згадуючи відсутність спільної позиції опозиційних сил щодо єдиного кандидата на київських та президентських виборах, не важко здогадатися, що така ж ситуація виникне і під час виборів в так званих «проблемних округах».
Ось і лідер партії «УДАР» Віталій Кличко перестав спат ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Члени «Свободи» проти членів «Свободи»

;lkbh

      «Бий своїх, щоб чужі боялись!» – приблизно так виглядали події, що відбувались вчора у Львові. Принаймні, для стороннього спостерігача. Як з’ясувалось, намір про проведення традиційної ходи до дня заснування Української Повстанської Армії виявили одразу дві громадські організації – «Молода Галичина» та «Автономний опір». Активісти обох організацій забажали прилюдно продемонструвати свою національну свідомість.
       Однак, вулиці та площі величного міста виявились затісними для сподвижників культу національної ідеї. Для кожного з молодиків, що зійшлись «не на життя, а на смерть», їхня національна ідея, безумовно, була самою ідейною ідеєю. Мабуть, саме ця впевненість змусила хлопців, виходячи із дому, напхати у кишені безліч переконливих «аргументів».
       Асфальт ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Хто такі «УДАРівці»

p09y8 b

Українцям поки що мало відомо про реальну діяльність депутатів від «УДАРу». А знати про неї не завадить. Партійна «дисципліна» в «УДАРі» чітко помітна, як у парламенті так і у місцевих радах. У них добра половина депутатів від цієї партії давно «стушкувались» і працюють пліч-о-пліч із Партією регіонів. Так, фракція «УДАРу» дружно голосувала за обрання головою Київської облради члена Партії регіонів Олександра Cталінолєновіча Качного. Ще приклади:
із семи депутатів від «УДАРу» у Вишгородській районній раді лише двоє наважилися не підтримати передачу для полювання Януковича 30 тисяч гектарів мисливських угідь;
«Імпічмент Президента» ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Кум Ющенка посміявся з боягуза Палатного


Павло Ярошенко посміявся з «дитячих страхів» заступника голови партії «УДАР» Артура Палатного.
Загартований у бандитських розборах 90-х бізнесмен – один із спонсорів політичної сили В.Кличка, П.Ярошенко відверто не зрозумів істеричні настрої одного з лідерів партії А.Палатного, який вже від власної тіні лячно починає хреститися.
Цього разу політика нажахала уявлена ним теорія змови, яку плетуть навколо його персони підступні журналісти.
Свято вірячи у бажання провідних українських ЗМІ поставити крапку на його політичній кар’єрі, А.Палатний вирішив вимагати від П.Ярошенка ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |