Главная » 2013 » Октябрь » 14 » «Свобода» агресує, як бик на червоний прапор
10:06 AM
«Свобода» агресує, як бик на червоний прапор
«Свобода» агресує, як бик на червоний прапор

p[m Серед прихильників ВО «Свобода» поступово зростає невдоволення обраною політикою партійної верхівки. При чому, такі настрої з’являються як в Україні, так і зі сторони «закордону». Головним чином, обурення викликають окремі радикальні дії «свободівського» керівництва. Ініціювання силових сутичок з політичними опонентами у Верховній Раді, силові акції із захоплення державних установ у Києві, знесення пам’ятників вождям комуністичного режиму, перелік можна продовжувати ще довго. Антисемітські висловлювання окремих партійних лідерів наче свідомо озвучені для іноземних ЗМІ, які про «Свободу» інакше, ніж як про радикальну націоналістичну організацію антисемітського спрямування, що сповідує неонацистські погляди, не пишуть. Неоднозначним для іноземних політичних аналітиків став погляд на громадсько-політичну діяльність Олега Тягнибока, який обрав шлях радикалізму в діях «свободівців». 

Визволення від німецько-фашистських загарбників здається для «свободівців» зовсім не святковою подією, а червоні прапори, як символ перемоги над фашизмом, чомусь діють як на биків під час іспанської кориди. Начебто символи «тоталітарної держави» неприпустимі в нашій державі. А чи припустима фашистська символіка в Україні?

Результатом такої політики і став негативний імідж «Свободи», як закономірний результат їхньої діяльності, який формується і в іноземних політичних колах, і серед місцевої влади. У будь-якому випадку, якщо використання радянських прапорів вбачається «Свободі» неприпустимим, то і відмовились би від німецько-фашистських символів! 

http://westua.net/blog.php?rid=2772

Просмотров: 335 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: