Главная » 2013 » Октябрь » 23
... Читать дальше » )?-->
Не бути Кличку Президентом!


Перелік вимог до кандидата в президенти, що міститься в Конституції, включає пункт про проживання в Україні протягом десяти останніх перед днем виборів років.
Незважаючи на очевидне порушення вищезгаданих умов, лідер партії «УДАР» В.Кличко заявив про свої президентські амбіції, чим вніс розкол у політичні домовленості із колегами по об’єднаній опозиції.
Одночасно, навесні 2013 року, беручи участь у відомому шоу Hard Talk на каналі BBC, В.Кличко заявив, що живе в Україні останні шість років. Декількома секундами пізніше він додав, що «жив у Німеччині майже 13 років», а відповідно у Центральної виборчої комісії України можуть з’явитися підстави для відмови в реєстрації кандидатом у президенти лідера партії «УДАР» через порушення політиком цензу осілості.
Навіть вимушені виправдання В.Кличка, який наполягає на тому, що тимчасово перебував закордоном для підготовки і проведення бої ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Розчарувавшись у перспективах звільнення Ю.Тимошенко, її адвокат Власенко шукає нових хазяїв


Минуло вже доволі багато часу з моменту ув’язнення української «принцеси» Юлії Тимошенко. Багато її однопартійців почали масово розчаровуватися у позитивному вирішенні питання щодо можливого позитивного розв’язання питання по звільненню її з-за грат.
От і колишній народний депутат України, «сумлінний» батько та «дбайливий» чоловік С.Власенко жваво втрачає всі надії на «справедливість українського судочинства». Та, насправді, питання звільнення Тимошенко Власенка, як «успішного» та «законослухняного» бізнесмена-адвоката, цікавить у саму останню чергу.
Оскільки керівництво партії поступово перестає виділяти кошти на проведення піару з приводу ситуації навколо Юлії, то, звісно ж, пан Власенко втрачає можливості на цьому заробляти свій хліб, розтрачуючи партійні запаси на власні потреби.
Отож, С.Власенко пропонує свої послуги ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Где украла первый миллион газовая принцесса Ю. Тимошенко



Смотря на политическую и социально-экономическую ситуацию в нашей стране, хочется смеяться и плакать одновременно, гордиться и ненавидеть отдельных ее представителей. Государство, воспринимаемое «свехдержавми», как страна третьего мира, как транзитный пункт азиатских наркокартелей перед вратами в «европейский рай» с одной стороны, и независимое госуд ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Юлька - золота ручка



Тимошеко продиралась до влади, розштовхуючи ліктями конкурентів та надаючи перевагу використанню «протекцій» впливових функціонерів

Минулого разу ми потурбували себе вирішенням простого дитячого рівняння «360$¬–250$», яке завдала Україні Юлія Володимирівна, підписавши з Росією 2009 року славнозвісну «газову угоду». З’ясували ми і походження боргового «гачка» у 405,5 млн. доларів США, яким Леді підвісили за косу наші східні су ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |