Главная » 2013 » Октябрь » 14 » Ковальчук продовжує міняти всіх керівників від Палатного
10:36 AM
Ковальчук продовжує міняти всіх керівників від Палатного
 Ковальчук продовжує міняти всіх керівників від Палатного

dxfj Cкладається таке враження, що партія «УДАР» притягує до себе хабарників, як мед притягує бджіл. З тією лише різницею, що бджоли надзвичайно корисні і чистоплотні створіння, а хабарники паразитують на українському суспільстві, розвиваючи в ньому ракові пухлини. Цього разу протилежний до бджоли образ приміряв на себе нардеп «УДАРівець» Віталій Ковальчук. 
Чи багато потрібно депутату на життя? Мабуть в кожного свої запроси та потреби – питання індивідуальне. Віталію Ковальчуку, наприклад, зараз потрібно 500 тис. доларів. Для чого? Можливо, троє дітей та дружина надто вибагливі, а депутатської зарплати не вистачає. Але то інше питання, головне те, яким чином він вирішив їх «заробити».
Останнім часом за посади обласних керівників партії «УДАР» розгорнулася жорстока боротьба. В регіонах активно ходять чутки, що у передвиборчу кампанію планується вкинути дуже великі грошові ресурси. Окрім Фірташа та Пінчука, які вже погодились на підтримку Кличка, фінансуванням «УДАРу» займеться Кремль. А отже, гроші можна буде загрібати лопатою. Це добре розуміють не лише в регіонах, але й в Києві. Тому дехто із заступників Кличка вирішив підзаробити.
В Криму про посаду керівника республіканського осередку «УДАРу» мріє Сеяр Куршутов – колишній барига з Сімферопольського радіоринку, а зараз один з власників будівельної компанії «Владоград». Інформація про бажання татарина Куршутова очолити «УДАР» в Криму докотилася до відомого вже заступника Кличка нардепа Віталія Ковальчука, і він, не довго думаючи, запропонував Куршутову цю посаду за 500 тис. доларів. Бізнесмени вдарили по руках.
Залишилось лише зняти теперішнього керівника кримського «УДАРу» Сашу Мочкова і провести партійну роботу з активістами партосередку. Мочкова буде не важко зняти, адже в партії спостерігається негативний тренд стосовно людей Артура Палатного.
Два місяці тому Віталій Кличко емоційно заявив, що антикорупційна діяльність в Україні нагадує боротьбу бджіл з медом. Сумніваюсь, що боксер хоч трохи розуміється на боротьбі з корупцією. Чомусь мені здається, що саме бджолина боротьба з медом йому дуже близька. І бджоли є у вулику під назвою «УДАР», і мед вони вчасно приносять. Однак, як казав відомий казковий персонаж, це неправильні бджоли і роблять вони неправильний мед. 

http://politicua.org/post/63969830620

Просмотров: 412 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: