Главная » 2013 » Октябрь » 24
... Читать дальше » )?-->
Як тебе звати, Юлія Тимошенко?



Не важко собі уявити, як таке питання ставить Юлії Володимирівні головний антисеміт країни Олег Тягнибок. І на це є в нього достатні підстави. Тягнибок дотримується традицій класичного українського націоналізму, гасло якого – «Україна для українців», а не для євреїв, армянів чи литовців.
На відміну від Тягнибока, українці доволі миролюбна та розсудлива нація. Віками поруч з нами уживалися десятки різних національностей, створювалися спільні родини. Питання Тимошенко про те, ким вона є насправді, і воно не стосується виключно її родинного чи національного походження, це питання її особистості. Що ВОНА ховає під маскою «України», «щирої українки з косою» чи «великого червоного серця на біло фоні»?
Не думаю, що пересічного громадянина нашої країни збентежить той факт, щ ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Страшний сон Яценюка чи друге покоління Тимошенко



На момент виборів донька Тимошенко формально задовольнятиме усі критерії, які виcуває українське законодавство до кандидатів на таку виборчу посаду

Не за горами 2015 рік - рік виборів, рік поворотних подій в українській політиці.
Ключова інтрига полягає не в тому, хто переможе, а в тому - хто піде. Як показують останні події, опозиціонери не можуть домовитись навіть про кількість кандидатів, а не те що про взаємну підтримку.
Шоком для усіх стане новий гравець на політичний арені.
Вітайте! Євгенія Тимошенко! Спадковість та династичність притаманна багатьом політичним елітам, однак, у даному випадку спадковість змушена.
Навіть за умови звільнення Юлія Тимошенко просто не зможе формально задовольнити критерії виборчого закону. Ясна річ, спрямовувати свою енергію та сили для підтримки будь-кого з опозиційних кандидатів для неї не є в ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Опозиційні керманичі проти звільнення Юлі!



Саме такий висновок лунав парламентськими коридорами по закінченні засідання погоджувальної ради, основним питанням якого було обговорення можливого звільнення та проходження лікування за кордоном Ю. Тимошенко.
Не зважаючи на гостроту необхідність негайного вирішення зазначеного питання (виходячи з публічних заяв опозиції), на день засідання погоджувальної ради жодної компромісної схеми опозиційними лідерами не запропоновано. Єдиним зареєстрованим у Раді проектом залишається підготовлена позафракційним Сергієм Міщенком компіляція законодавчих норм країн ЄС.
Бездіяльність опозиції, тем не менше, з лихвою компенсується публічними зверненнями та гучними заявами. Арсен Яценюк, використовуючи футбольну термінологію, апелює до мон ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |