Главная » 2013 » Октябрь » 21
... Читать дальше » )?-->
Яценюк заказал пенсионеров… «помитинговать» на Грушевского против Богатыревой



Пятничным утром 18 октября парк возле Минздрава неожиданно наполнился прохожими, которые развернули государственные флаги и плакаты «Министр, где дешевые лекарства?», «Сколько стоит жизнь?», и начали скандировать «Рая - вон!».
Это действо также посетили народные избранники от ВО «Батькивщина» Павел Петренко, Максим Бурбак и Анатолий Дирив, которые начали было направлять рев нескольких сотен протестующих, к моменту прибытия парламентских вельмож уже успевших изрядно «подогреться» бесплатными (то есть, за счет «заказчика») горячими напитками, заботливо приправленными дешевым алкоголем. Организаторами театрализованного протеста, на самом деле оказались ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
За гроші Яценюка пенсіонери «помайданували» на Грушевського проти Богатирьової



П’ятничним ранком 18 жовтня парк біля Мінохоронздоров’я неочікувано наповнився перехожими, які розгорнули державні прапори і плакати «Міністр, де дешеві ліки?», «Скільки коштує життя?» та почали скандувати «Раю-геть!». На це дійство також завітали народні обранці від ВО «Батьківщина» Павло Петренко, Максим Бурбак та Анатолій Дирів, які почали було скеровувати рев декількох сотень протестуючих, котрі до моменту прибуття парламентських вельмож вже встигли добряче «підігрітися» безкоштовними (тоб-то, за рахунок «замовника») гарячими напоями, турботливо пр ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
МОЗ України націлений на конструктивний діалог із громадськістю



Сьогодні більше сотні людей зібралося біля стін Міністерства охорони здоров’я України на мітинг, повідомили в прес-службі відомства.
До мітингувальників вийшли представники Міністерства охорони здоров’я України на чолі з заступником Міністра Романом Богачевим. У розмові з пікетувальниками виявилося, що це добровільне зібрання громадян, оскільки воно не було організоване жодною громадською організацією чи юридичною особою. Не зважаючи на це, представникам МОЗ України вдалося виявити організаторів мітингу та запропонували їм висунути конкретні вимоги зібрання та ініціативну групу для подальших переговорів.
Серед мітингувальників була ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Міністерство охорони здоров’я України обурене використанням пенсіонерів в оплачених акціях



Сьогодні під стінами Міністерства охорони здоров’я України зібрались люди, які імітували пікет. Натовп на дві години перекрив вхід до будівлі Міністерства та частково паралізував роботу відомства.
Пікет не був акцією громадянської непокори чи реакцією суспільства на проблеми, що виникли, зокрема, в галузі охорони здоров’я. Це був оплачений невідомими особами захід, за участь в якому пенсіонери, як основні учасники, отримали платню – 30 гривень.
Свідченням усього вищевикладеного є світлини, зафіксовані представниками засобів масової інформації, на яких зображено, як з учасниками відразу розраховуються: людям дають 50 гривень, а ті ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |