Главная » 2013 » Октябрь » 14 » Олег Тягнибок – єдиний «справжній» патріот?
10:01 AM
Олег Тягнибок – єдиний «справжній» патріот?
Олег Тягнибок – єдиний «справжній» патріот?

djfhy Схоже передвиборча президентська кампанія не спонукає до активних дій мабуть лише зовсім аморфних представників політичних сил нашої країни. Вітчизняні та зарубіжні паір-компанії з їх креативними ідеями та нестандартними підходами готові надати безліч варіантів для підвищення політичного рейтингу партії або ж безпосередньо їх лідерам. Однак, в одних не вистачає коштів на справжніх професіоналів, а інші не мають бажання їх витрачати на це, вважаючи, що обійдуться власними силами та перевіреними часом методами. От і маємо показові загальноприйняті фрази майбутніх політичних програм, а не досягнення конкретних результатів своєї політичної діяльності та наглядний перелік виконаних обіцянок даних у минулому своїм виборцям.

З грошима або без, наразі ми бачимо як представники опозиційних сил готові лише на те, щоб розірвати на шматки свій єдиний патріотичний моноліт. А що поробиш, за відсутності конкретних прикладів результатів своєї роботи приходиться навіть переманювати у свої лави представників інших підтечій однієї і тієї ж опозиційної «сили». Пан Тягнибок, у цьому випадку, найперший серед перших. Він вже не довіряє і своїм керівникам регіональних осередків. Деякі з яких, на кшталт м. Львова, майже щодня отримують вказівки щодо подальшої діяльності з «центру», погоджують графіки сесій з її лідером. Тотальний контроль діяльності можна порівняти з минулим за часів «Третього рейху» та КПРС. Хоча до добра він не доведе. Адже всім відомо, що кожен може не витримати, зірватись. А ось тоді буде дуже складно «відбілювати» патріотичну спрямованість партії. Чим теж був заклопотаний пан Олег Ярославович, після висловлювання свого бачення моральної та душевної чистоти нації у дещо оригінальному вигляді його однопартійцем Святославом Хоненком. А тут ще, здавалося б «свої» журналісти, проводять незалежні розслідування, щодо кримінального минулого його однопратійців. Трохи не той, м’яко кажучи, результат, якого прагне пан Тягнибок.

Побачимо до чого призведуть такі дії і свідками яких політичних подій ми станемо. Однак чітко зрозуміло одне – з такими «патріотами» як пан Тягнибок, до Європейських стандартів і менталітету нам ще далеко.

 http://alkryn.from-ua.com/view/5425


Просмотров: 356 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: