Главная » 2013 » Октябрь » 07
... Читать дальше » )?-->

В Крыму сорвалась международная конференция исламистов

hyer

В Симферополе сорвано проведение международного форума «Исламский призыв на постсоветском пространстве и «Хизб ут-Тахрир»: реалии и вызовы». Организаторам из запрещенной во многих странах мира и не зарегистрированной на Украине «Исламской партии освобождения» «Хизб ут-Тахрир» в последний момент отказали в предоставлении помещения.

Как сообщает сайт Кримско-татарский вопрос online, сегодня около 8:00 утра исламисты пришли к зданию Крымского академического украинского музыкального театра, где должен был состояться форум, однако двери были закрыты. Администрация учреждения расторгла договор об аренде. После этого на расположенной перед театром площади имени Ленина собралось, по данным организаторов форума, около тысячи человек (по данным крымских СМИ – 300 человек). На импровизированной сцене с обвинениями в адрес власти выступили предст ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Становлення українського Фюрера

pygy

Олег Тягнибок – мабуть найбільш відомий та знаковий представник українських націоналістичних сил нашого часу. Існує достатньо багато різних теорій та чуток щодо його особистості. Дана стаття покликана попередити Вас, шановний читачу, про деякі темні сторони цього політика.
Фото, яке Ви бачите трохи вище порівнює Тягнибока з усім відомим нацистом, один вигляд якого вселяє в душі більшої частини світу страх та змушує громадянина Німеччини опустити очі, немов людини, яка несе частину провини за скоєне Фюрером. Аналогія ця не випадкова, адже якщо зробити елементарний аналіз родового дерева українського націоналіста, стає очевидним, що як і Гітлер він має предка-єврея. Бабуся Тягнибока мала суто єврейське жіноче прізвище Фротман. На думку одразу спадає, що національність у «обраного народу» передається саме по жіночій лінії.
При цьому, ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
 «Свобода» через футбольні "розбірки" дискредитує Україну напередоні Вільнюського самміту

oifc

Незважаючи на цілеспрямовану роботу керівництва всеукраїнського об’єднання «Свобода» по «відбілюванню» репутації партії, її активісти нижньої ланки своїми неадекватними вчинками дедалі частіше усі потуги зводять нанівець. Мова йде про нещодавні неонацистські прояви молодих, ще, по суті, зелених «свободівців» під час футбольного матчу між збірною України та Сан-Марино, який відбувся у м.Львові на стадіоні «Львів-Арена».
Для тих, хто не до кінця володіє інформацією про даний випадок, буде доцільно взнати, що під час матчу українські фанати з числа активістів «Свободи» знехтували правилами подібного роду заходів щодо заборони популяризації неонацистської символіки, за що в результаті ФІФА наклало на Україну доволі жорсткі санкції. Молодики, при тому, що частина з них була, м’яко кажучи, на підпитку, демо ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Вождь і його «побратими»


Писати історію утворення радикально-націоналістичної політичної сили ВО «Свобода» сенсу не має, варто зайти на сайт «Вікіпедії» й все стає зрозумілим. А ось про вождя «Свободи» неофашиста Олега Тягнибока та його «побратимів» по партії, є сенс, оскільки про їх діяльність можливо дізнатись лише з скандальних заміток у ЗМІ.

Почнемо з Олега Ярославовича. Вперше, головний націоналіст/неофашист країни прославився на всю Україну у розпалі президентської кампанії-2004, коли знімальній групі телеканалу "Інтер” вдалось зафіксувати виступ О.Тягнибока в Карпатах, де він дозволив собі безглузде висловлення в адресу євреїв і росіян, яких він назвав "жидами” й "москалями”. Далі все пішло по накатаному. Рекертирські замашки Тягнибока та «Свободи» суворих 90-тих років – від шантажу політичних опонентів до проведення замовних акцій та погромів. Неодноразові хабарі у Верховній Раді під час го ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
     Яценюк с Тягнибоком поспорили о «Свободе прессы» из-за табака

... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |