Главная » 2013 » Октябрь » 14 » Що вивчає Віталій Кличко на круглий стіл 11 жовтня?
10:12 AM
Що вивчає Віталій Кличко на круглий стіл 11 жовтня?
 Що вивчає Віталій Кличко на круглий стіл 11 жовтня?


Якщо відомим артистам чи політикам пишуть тексти для їх доповідей та виступів, то чому б не писати такі ж речі для боксерів, які вирішили прийняти участь у проведенні національного круглого столу з питань євроінтеграції України. Таку ініціативу підтримав та особисто взявся за її вирішення «ударівський» стратег Валентин Наливайченко, а Кличку залишилось завчити вже готові розумні тези для виступу. Вчив та зубрив їх два дні, а врешті старання Наливайченка виявились марними. Ну не зміг Віталій вимовити «консолідація громадсько-політичних зусиль та адаптація до умов підписання Угоди про Асоціацію». Видно рожева стрічка на його костюмі завадила боксерській концентрації. 
А насправді досить непоганий з Наливайченка вийшов би поет. Якби ще тільки проспівати такий задушевний твір на круглому столі - «це наша персональна відповідальність за підписання Угоди!». Коли ж це стало їх персональним інформаційним приводом для власного самопіару? Невже Кличко вважає, що ініціювавши пару законопроектів про «Європейське майбутнє України» він має право присвоювати собі «світле майбутнє України»? А як же товариш по рожевій стрічечці Арсеній Яценюк, який також просував в Парламенті «Європейське майбутнє» і зовсім не проти заробити на цьому пару зайвих піар-балів. Хоча це вже зовсім інше питання конкуренції в опозиції.
Змусила посміхатись інша фраза Кличка: «ми проти імітації!». Зрештою, це звісно не погано, проте, що саме він мав на увазі – питання залишились відкритим. Досить можливо, що це саме рожева стрічка на нього так вплинула.
Проведення сьогоднішнього круглого столу повинно було якось підвищити рейтинг «ударівської» політсили, а за результатами виявилось навпаки. Все, що так тяжко завчав та зазубрював Кличко перетворилось в «імітацію». Штефана Фюле и Яна Томбинського не вразили захоплюючі заяви опозиціонера, а от стрічечка прийшлась їм до вподоби. Принаймні для Фюле, який підтримує деякі рухи деяких меншин.

http://westua.net/blog.php?rid=2770


Просмотров: 311 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: