Главная » 2013 » Октябрь » 12
... Читать дальше » )?-->
Розовые ленточки Виталия Кличко и Сени Яценюка


Проведение сегодняшнего Национального круглого стола по вопросам евроинтеграции совмесно с представителями Европарламента, в частности - Штефаном Фюле и Яном Томбинcки, ознаменовалось своеобразным способом лидеров оппозиционных фракций выразить свою любезность как к общим евроинтеграционным процессам, так и видимо к некоторым парламентариям в частности.
Виталий Кличко, скорее всего решив, что ему не хватает некоторой изюминки, нацепил на себя розовую ленточку, что всерьез заставило нервничать общественность.

Конечно, хорошо, что хотя бы губы в розовый не покрасил, что было бы не удивительно ввиду славы в некоторых кругах его младшего брата, но в любом случае розовые ленточки символизируют гомосексуальную любовь.
Что удивительно, реакция европарла ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Нардеп від «Свободи» О.Мирний став фігурантом кримінальної справи


Передвиборча президентська піар-кампанія в штабах «Свободи» вже стартувала і набирає обертів. На місцях створюються свободівські районні штаби, набирається ідеологічно вірний та підкований персонал.
Але це все відразу відходить на задній план. Чому? Та тому що в черговий раз собі та своїй політсилі чудовий піар зробив ще один народний обранець – свободівець О.Мирний, піар вже з кримінальною складовою.



26 вересня п.р. року знову ж таки на Західній Україні в місті Коростишів Житомирської області вказаний депутат додумався взяти участь в якомусь маленькому масовому заході та попіаритися. Попіарився на славу – не придумав нічого кращого, як зірвати погони з бідного районного міліціонера, - чи то сержанта, чи то прапорщика, який просто стояв собі ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

Марков просить Куренного забезпечити підтримку «Удару» при розблокуванні депутатських карток


Відомий окопний принцип «кип’яток мій - цукор ваш» чудово працює у нашому політичному просторі. Ігор Марков, зваживши власні парламентські перспективи, звернувся до «цукрового» парламентарія від «Удару» Володимира Куренного.

Запропонована Марковим пропозиція «Удару» – підтримати розблокування депутатських карток Марков-Домбровський-Балога, – чудова можливість зацікавленим сторонам «напитись солодкого чаю»: для Маркова – отримати таки доступ до кнопки, для «Удару» – привід ідейного піару та подальшої маніпуляції трьома голосами.
Що ж, на війні як на війні.
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
«УДАР» братиме участь у шабаші «Свободи» на Покров


Останнім часом стає все очевиднішим, що партія «УДАР» разом з Віталієм Кличком все частіше позиціонується на одному електоральному полі з Олегом Тягнибоком та його «Свободою».
Не дивлячись на заяви народного депутата України від «УДАРу» Ірини Геращенко про підготовку їх партією до відзначення Дня створення Української повстанської армії, Віталій Кличко нібито не має наміру брати участь в урочистостях організованих т.зв. «свободівськими» фашистами й антисемітами. Й це не дивно, оскільки хитрий Віталій Володимирович, з одного боку, слухає поради одних політтехнологів про нанесення шкоди його іміджу від дружби з неофашистами, а з іншого – електоральні війни з «партнерами» ще ніхто не відміняв…
Тим більше в «УДАРі» і так вистачає діячів з «когорти патріотів», які без вс ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
«Свобода» що не робить, один неонацизм виходить



Впродовж своєї діяльності в Україні політична партія «Свобода» так і не змогла зробити позитивного внеску в розвиток незалежної держави. Жодного свідомо національного законопроекту, який би міг позитивно вплинути на економічні, соціальні, освітні реформи в державі, «свободівцями», протягом свого ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
УДАР по оппозиции!



Ещё в начале сентября, комментируя принятие Верховной Радой решения о проведении перевыборов в пяти мажоритарных округах (№№ 94 – Обухов, Киевская область; 132 – Первомайск, Николаевская область; 194 и 197 – Черкасская область) и 225 (Киев, Шевченковский район), лидер "УДАРа” Виталий Кличко заявлял, что поддержит в этих округах тех кандидатов от оппозиции, у которых в 2012 году власть украла победу. Тогда Кличко говорил, что «…мы ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Очікуваний сценарій на 14 жовтня

14 жовтня Україна традиційно святкує Покрову Пресвятої Богородиці. В цей же день Всеукраїнське об’єднання «Свобода» традиційно ходить великою лайливою зграєю по столиці та б’є по обличчю комуністів, працівників МВС, всіх, хто не згоден та всіх інших.

Поточний 2013 рік не буде виключенням, а ймовірніше за все стане кульмінацією «святкування» Покрови вітчизняними націоналістами. Взявши до уваги, що «свободівці» потрапили в парламент завдяки бійцівській, а не політичній, діяльності, робимо висновок, що Тягнибок захоче в цьому році особливе шоу.
Про це свідчить і серйозність процесу підготовки до Покрови. Націоналісти активно готують бойові групи, себто молодих міцних хлопців, які знають як бити по обличчю та захищатись від працівників спецпідрозділу «Беркут».

Так, протягом літа «свободівцями» для участі у столичних акціях було підготовлено близько сотні бійців, готових до професійного проведенн ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Покров - Праздник для всех православных



Чем больший исторический путь прошло человество, тем больше плотность событий, воспоминаемых в тот или иной календарный день. Конечно, если человечество не заболело беспамятством и относится к прошлому бережно и рассудительно. 14 октября мы совершаем праздник в честь Божией Матери, точнее, в честь ее Покрова над нами.


Под Покровом мы понимаем неусыпную м ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |