Главная » 2013 » Ноябрь » 29
... Читать дальше » )?-->

За бесчинства нелюди должны ответить

 

Сегодня в пресс-центре СБУ сообщили, что Прокуратура внесла в Единый реестр досудебных расследований заявление об инциденте 25 ноября с.г., связанном с захватом и разгромом служебного автобуса ведомства с квалификацией "вмешательство в деятельность сотрудников правоохранительных органов с целью препятствования” (ч.1 ст.343 УК Украины). Досудебное расследование осуществляет столичная прокуратура.

Конечно, окончательную точку в этой дикой истории с избиением стражей порядка будет ставить суд, однако, во многом непонятна та эйфория, с которой «каналы честных новостей» подают инфор ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

У подружній зраді Кличко, очевидно, таки звинуватить владу?

 

Головний «УДАРівець» країни запізнився до Європи, чи-то навпаки з Європи до України на Євромайдан. На Європейській площі ОО і компанія мали віддуватися за себе і за «ще того лесбіяна Кличка», який не встиг на євроакцію опозиції, що відбувалася 24 листопада за сімейними обставинами.  Хоча спочатку, за офіційною «правильною» версією, яку озвучувала прес-служба «УДАРу», Кличко відбув до Німеччини для проведення зустрічей з європейськими політиками. Цікаво, невже в такий історичний день, про що заявляли самі ж опозиціонери, замість того щоб бути з українцями потрібно було летіти до німців? Доречи цим пи ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Ображені коханки Кличка мають намір створити нову партію

 

Завдячуючи хакерській ініціативі Anonymous відкрити громадськості деякі аспекти життя лідера політичної партії «УДАР» Віталія Кличка, численні коханки Кличка залишились без такого вигідного та статусного коханця,не кажучи вже про відпочинок на закордонних віллах і яхтах, де вони завзято відпрацьовували його прихильність.

Зламана електрона скринька боксера і політика явила світу численні фотоальбоми та переписку із своїми, як українськими, так і закордонними коханками і просто партнершами, які, правду кажучи, дають величезну фору його коханій дружині-моделі. Молодий жеребчик– ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Жінки Віталія Кличка

 

Лідер партії «УДАР», великий український боксер Віталій Кличко потрапив у центр секс-скандалу. У Інтернет виклали компромат на політика-боксера, представивши його у вкрай непривабливому світлі. Хакери зламали пошту Кличка і виставили на загальний огляд фотографії, на яких чемпіон, - позує на фотокамеру в обнімку з різними дівчатами модельної зовнішності, переважно брюнетками. Потрапили у всесвітню мережу і листи, якими Кличко нібито обмінювався з однією з красунь.

Спершу на особистій сторінці Віталія Кличка в соціальній мережі «Facebook» з’явилося дивне повідомлення. "Покидьки зл ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Штаб «УДАРа» организовывал девочек «по вызову» Кличко – СМИ

 

Всё-таки профессия секретарши – это очень важное занятие. Надо уметь всё: и документы написать, и приготовить завтрак шефу, и организовать VIP проституток. Мастерство на все руки. И не только…

Именно таких профессионалок нанял себе в штаб Виталий Кличко. Как видно из статьи на сайте «Украинская крывда», где выложена переписка Кличко по электронной почте, две его секретарши Наташа и Анжела занимаются не только партийными делами.

По команде шефа они занимаются обеспечением всех удобств для его лю ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Чому Кличко не відповів Піховшеку про незаконнонароджених дітей?

 

Після оприлюднення у мережі Інтернет шокуючого змісту поштової переписки лідера партії «УДАР» із численними коханками, громадськість завмерла в очікуванні пояснень одного з можливих кандидатів в Президенти України.

Після того, як прес-служба В.Кличка підтвердила його присутність на нічному ток – шоу А.Кулікова, що транслювалося на ІСTV в понеділок 25 листопада, всі моніторингові служби повідомили про неймовірний рівень включення глядачів, які, звичайно ж, сподівались почути спростування висвітлених фактів ганебної, аморальної поведінки.

... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

В.Кличка презентуватимуть Європі у Вільнюсі

 

Лідер партії «УДАР» і потенційний кандидат в президенти Віталій Кличко планує добряче засвітитись на саміті «Східне партнерство» у Вільнюсі.

Політик повідомив, що 28-29 листопада обов’язково перебуватиме в Литві. При цьому, планує не просто взяти участь а роботі саміту, а й виступити з доповіддю.

Організувати участь – не така й складна задача. Нардеп Іонова, яка отримала відповідну ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

                 «Цель оправдывает средства» или рейтинг любой ценой.


           В такой ответственный для нашей страны момент только ленивый не задавался вопросом: «Как дальше жить и с кем дружить?». Стоит ли подписывать соглашение об ассоциации с ЕС или стремится к созданию зоны свободной торговли в качестве члена Таможенного Союза? Перед украин ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

ХАКЕРЫ ВЗЛОМАЛИ ПОЧТУ КЛИЧКО – СОДЕРЖИМОЕ ШОКИРОВАЛО УКРАИНУ! ЧАСТЬ 2: «Я вас вертел на честном слове»

 

Как уже сообщала «Украинская кривда» 22 ноября, хакеры из всемирной группы Anonymous взломали почту лидера партии «УДАР» Виталия Кличко.  В сеть была выложена почти пятилетняя история переписки оппозиционера с политиками,  любовницами, деловыми партнерами.

«Украинская кривда» провела собственное расследование переписки Кличко. То, что мы увидели, просто шокировало. На людях примерный семьянин и оппозиционный политик, в реальной жиз ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Членство в «УДАРі» згідно з рознарядкою Центру

 

Євромайдан таки відіграв свою роль у політичному житті країни – він фактично став стартовим пістолетом на старті передвиборчої кампанії для опозиції. Однак, він не став об’єднуючим фактором для вітчизняних опозиційних політиків, кожен з яких прагне одноосібного визнання в якості лідера.

Прикладом старту – низького – може бути нововведення в «УДАРі», лідер якого, В.Кличко, дав вказівку підлеглим почати укріплювати регіональні осередки та здійснювати підготовку до боротьби за електорат під час майбутніх виборів.

... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Третий день рождения Тимошенко проводит за решеткой

 

27 ноября – День рождения самой непредсказуемой женщины страны – Юлии Владимировны Тимошенко. Причем ее непредсказуемость граничит с неадекватностью, потому как иначе, чем неадекватностью, поведение Тимошенко во время прошлой избирательной кампании, а конкретнее – во время подписания кабальных газовых соглашений 2009 года не назовешь.

А если припомнить тот цирк, который она устраивает во время пребывания за решеткой и псевдолечения в больнице, то вообще может сложиться впечатление о том, что Юлия Владимировна действительно больна, причем совершенно не физически. ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Непосильная борьба Кличка за «легкоповеденческий» электорат

 

Не успел гроза мирового бокса, восходящая звезда украинского политического ринга Виталий Кличко насладиться своими политическими выступлениями, спичами, подготовленными командой профессиональных политтехнологов, как вновь появилась не ложка дегтя, а скажем прямо, ведро навоза на его сияющую голову.

Как не старается пиар-команда Кличка приподнести своего лидера в качестве единственного «безальтернативного» кандидата на будущих президентских выборах от оппозиции, все равно ничего не выходит. Хоть и другой оппозиционер, по сути своей - нацист, а третий - слю ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Кличко – маріонетка західних спонсорів

 

Лідер партії «Удар» Віталій Кличко - маріонетка в руках донорів Європейського Союзу та Сполучених Штатів Америки. Згідно із навіть поверхневими спостереженнями, «боксер» має невеликий вплив на прийняття рішень в партії, контроль над якою йому приписують. Стратегічне управління партією «УДАР» здійснюється саме представниками іноземних спонсорів, за кошти яких і була створена ця політична сила.

 Розглянувши матеріали багаточисельних публічних виступів та інтерв’ю головного «УДАРівця», ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Утечку Кличко "организовал” Луценко? Переписка пресс-секретаря экс-министра внутренних дел.

 

... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Про правдивість Кличка – спитайте у його дружини

 

На днях Інтернетом поширились здобуті хакерами матеріали особистої електронної пошти лідера «УДАРу» Віталія Кличка. Переписка політика свідчить про його різнобарвне та насичене подіями позашлюбне співіснування з особами протилежної статі.

Коханки Кличка – вродливі молоді жінки, які полюбляють відпочивати в закордонних дорогих готелях, на пісочних пляжах, в засніжених горах… Невимовної краси краєвиди відкриваються перед людиною, яка споглядає фото із зламаної «електронки». Проте, разом зі зміною фону на задньому плані, змінюється і жінка поряд з боксером.

... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Кличко не припиняє тероризувати свою коханку

 

Після скандального оприлюднення походеньок лідера «УДАРу» Віталія Кличка та ознайомлення його дружиною Наталією з опублікованими в мережі Інтернет пікантними фотографіями численних подружок видатного боксера, які останній необдумано зберігав у своїй поштовій скриньці, здавалося б подружньому життю видатного боксера прийшов кінець. Але ж ні. Віталій Володимирович, хоч і запізнився на мітинг «євроінтеграторів», який відбувався 24 листопада цього року, але встиг на вихідних й до Німеччини злітати для з’ясування стосунків з дружино, й свою коханку Зоряну Вишинську, між іншим від якої має позашлюбного сина Марка, потероризувати.

... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Тітка Юлії Тимошенко святкує її день народження без лідерів «Батьківщини»

 

Лідери «Батьківщини» Яценюк та Турчинов відхрестились від організації масового святкування дня народження ув’язненої Тимошенко. ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Через зраду оточення і друзів Юля Тимошенко не виходить з депресії

 

Останнім часом все менше озвучується проблема, пов’язана з ув’язненням Юлії Тимошенко і відшуковується більше можливих рішень про Асоціацію з ЄС. Все більше забуваються страйки та мітинги, організовані на її підтримку. Навіть про її День народження всі забули, обмежившись «СМС» - повідомленнями.

Тому і Ю.Тимошенко переконана, що її зрадили всі, а особливо А.Яценюк, якого вона зробила лідером «Батьківщини» і якого привела до керування не тільки партійним осередком, а і фракцією у Верховній Раді України.

... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Як лідер «УДАРу» зустрічався з політиками Німеччини

 

Поява особистих матеріалів Віталія Кличка, зі зламаного аккаунту його соціальної мережі «Facebook», шокувала громадськість. Міф про могутнього спортсмена, порядну людину та виваженого політика, яка роками вибудовувалась політтехнологами партії «УДАР», була розвіяна вщент. Чесно кажучи, на кар’єрі любого європейського політика, на яких так намагається бути ззовні схожим Кличко, була б поставлена крапка, але не для Віталія Володимировича. Взявши тривалу паузу в коментуванні зазначених подій в мас-медіа, Кличко продовжує свої «любовні ігри», при цьому, нагло обдурюючи своїх колег в опозиції.

Нещодавно ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Кличко «кинув» у 2012-му, кине і в 2015-му

 

Щомісяця все більше обдурених працівників виборчих штабів партії «УДАР» приходять на мітинги під партійні офіси. Здебільшого це відбувається в регіонах. Минулої ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Чубаров: путь к измене

 

... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |