Главная » 2013 » Ноябрь » 29 » В.Кличка презентуватимуть Європі у Вільнюсі
6:57 PM
В.Кличка презентуватимуть Європі у Вільнюсі

В.Кличка презентуватимуть Європі у Вільнюсі

 

Лідер партії «УДАР» і потенційний кандидат в президенти Віталій Кличко планує добряче засвітитись на саміті «Східне партнерство» у Вільнюсі.

Політик повідомив, що 28-29 листопада обов’язково перебуватиме в Литві. При цьому, планує не просто взяти участь а роботі саміту, а й виступити з доповіддю.

Організувати участь – не така й складна задача. Нардеп Іонова, яка отримала відповідну вказівку, вже домовилась з європейцями. А от змусити організаторів саміту вислухати доповідь, м’яко кажучи, не дуже компетентного політика – це справа інша. Довелось пані Іоновій викласти 150 тис. євро, аби вмовити європейців хвилин 15-20 потерпіти виступ боксера, який і на 10% не розумітиме написаного на аркушах написаної для нього промови.

На перший погляд завдання вирішено. Залишилось написати промову і вперед. Але вдумайтесь, 15-20 хвилин монологу Кличка, за які він не повинен ляпнути якоїсь дурниці! Для свити лідера «УДАРу» ці хвилини видаватимуться вічністю. А зараз наразі написання тієї самої промови. Увесь штаб Кличка ламає голову над її текстом. З одного боку він повинен мати такий зміст, щоб європейські фахівці не позасинали під час виступу українського боксера-оратора. З іншого – цей текст повинен легко читатись (про розумітись і мова не йде).

Хочеться тільки поспівчувати працівникам штабу Кличка, бо якщо за 150 тисяч євро політик осоромиться на всю Європу, то «крайніми» стануть саме вони. Ну текст же «по дибільному написаний».

Алена Криничная

Просмотров: 329 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: