Главная » 2013 » Ноябрь » 29 » Кличко не припиняє тероризувати свою коханку
10:34 AM
Кличко не припиняє тероризувати свою коханку

Кличко не припиняє тероризувати свою коханку

 

Після скандального оприлюднення походеньок лідера «УДАРу» Віталія Кличка та ознайомлення його дружиною Наталією з опублікованими в мережі Інтернет пікантними фотографіями численних подружок видатного боксера, які останній необдумано зберігав у своїй поштовій скриньці, здавалося б подружньому життю видатного боксера прийшов кінець. Але ж ні. Віталій Володимирович, хоч і запізнився на мітинг «євроінтеграторів», який відбувався 24 листопада цього року, але встиг на вихідних й до Німеччини злітати для з’ясування стосунків з дружино, й свою коханку Зоряну Вишинську, між іншим від якої має позашлюбного сина Марка, потероризувати.

Чи вдалося Віталію Кличку добитися від дружини вибачення за неодноразові зради на протязі, мабуть, останніх років семи, достеменно не відомо, бо важковаговик уникає не те що відповіді на ці питання, а й не надає жодних коментарів. Не вдалося нам й отримати коментарі й у дружини Віталія Наталії, яка після оприлюднених матеріалів не бере слухавки, навіть від близької рідні.

Єдине, що вдалося з’ясувати – те, що Віталій Володимирович, попри гучний скандал щодо його багаторічних походеньок по коханках та дівчатах із ескорт-послуг, все ще продовжує надзвонювати та надсилати листи Зоряні Вишинській та її матері, яким погрожує навіки позакривати роти у разі оприлюднення інформації щодо його поза сімейного сексуального життя.

Як нам повідомили в «УДАРі» на правах анонімності, мати Зоряни неодноразово просила Віталія Кличка залишити її доньку, яка чималого натерпілась від боксера, у спокої, ніби, мало того, що розбиває чужу родину, так ще змусив офіційного чоловіка Зоряни виховувати нагуляного сина. Але ж ні, замало Віталію любовних втіх на стороні, не може він забути улюблену Зоряну й не руйнувати її подружнє життя.

Що ж тепер казати. Як не прикро, але Віталій Кличко, перебуваючи на піку слави, все ж зумів проявити себе з найгіршої сторони. Мало того, що дружину зрадив, так ще й руйнує людські життя. А що ж тоді буде, якщо Віталій, не дай Боже, стане президентом…

Спартак Сергієвич, "Украинский диссидент”

Просмотров: 439 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: