Главная » 2013 » Ноябрь » 29 » Тітка Юлії Тимошенко святкує її день народження без лідерів «Батьківщини»
10:31 AM
Тітка Юлії Тимошенко святкує її день народження без лідерів «Батьківщини»

Тітка Юлії Тимошенко святкує її день народження без лідерів «Батьківщини»

 

Лідери «Батьківщини» Яценюк та Турчинов відхрестились від організації масового святкування дня народження ув’язненої Тимошенко.

Ідея щодо відзначення іменин екс-прем’єра виникла у її тітки, голови Дніпропетровської облорганізації «Батьківщини» Ульяхіної. Вона попросила верхівку партії з розмахом відсвяткувати цю подію під стінами лікарні «Укрзалізниці» у Харкові.

Проте Сєня та Саня відмовили, мовляв, нічого святкувати, Юля все ще за гратами. Розчарована таким цинізмом Ульяхіна, звернулась до керівника харківської «Батьківщини» Авакова з аналогічним проханням.

Виходить, що однопартійцям Тимошенко не вистачило часу, щоб привітати свого лідера. Не даремно її тітка почала раз по раз згадувати слово «зрада» разом з прізвищами Яценюк і Турчинов.

Кричати про обов’язковість звільнення «Леді Ю» перед телекамерами опозиціонери готові хоч щодня, а от підтримати психологічно розбиту й пригнічену жінку – не чоловіча справа.

На виході маємо ще одне підтвердження реальної зацікавленості нинішніх керівників «Батьківщини» в якомога довшому ув’язненні Тимошенко. Адже в даному випадку для Яценюка та Турчинова прізвище екс-прем’єра є антонімом їх влади в партії.

 Іван Ватрів, "Громадський журналіст”

Просмотров: 311 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: