Главная » 2013 » Ноябрь » 29 » У подружній зраді Кличко, очевидно, таки звинуватить владу?
7:43 PM
У подружній зраді Кличко, очевидно, таки звинуватить владу?

У подружній зраді Кличко, очевидно, таки звинуватить владу?

 

Головний «УДАРівець» країни запізнився до Європи, чи-то навпаки з Європи до України на Євромайдан. На Європейській площі ОО і компанія мали віддуватися за себе і за «ще того лесбіяна Кличка», який не встиг на євроакцію опозиції, що відбувалася 24 листопада за сімейними обставинами.  Хоча спочатку, за офіційною «правильною» версією, яку озвучувала прес-служба «УДАРу», Кличко відбув до Німеччини для проведення зустрічей з європейськими політиками. Цікаво, невже в такий історичний день, про що заявляли самі ж опозиціонери, замість того щоб бути з українцями потрібно було летіти до німців? Доречи цим питанням переймалися не лише пересічні громадяни,  та майбутні виборці, які вчасно прийшли на майдан, а й самі опозиціонери.

Ідучи в натовпі, Яценюк позичив у когось з УДАРівців червону кепку, одягнув її і запитав у Віталія Ковальчука, чи подобається йому новий лідер УДАРу. Той тільки скривився, зрозумівши натяк на відсутнього Кличка.

Потім прес-служба поширювала матеріали, що Кличко має от-от з’явитися, далі, що влада перешкоджає вильоту політика з Німеччини до Києва, а згодом, що влада зашкодила посадці літака Кличка в київських аеропортах, і він опинився аж в Кривому Розі, звідки і добирається на автівці, а це аж 450 км. Але ж не влада посилала Кличка до Німеччини, сидів би в Україні і все було б гаразд. І ще, потенційному кандидату в Президенти потрібно вміти відповідати особисто за свої вчинки, влада ж з Вами наліво не ходила.  

Так де ж загубився Кличко і чому запізнився на євромайдан? Відповідь на це запитання знайшлося після оприлюднення п’ятирічного листування опозиціонера з політиками, коханками та діловими партнерами зі зламаного аккаунту його соціальної мережі «Facebook». Також стали зрозумілі ті самі справжні сімейні обставини та мотиви термінової подорожі політика. Кличко не був ні на яких переговорах, а літав залагоджувати сімейний скандал, який влаштувала його дружина після таких публікацій. Наразі шлюб Віталія та Наталії Кличків, які живуть у шлюбі 15 років та виховують двох синів і доньку на межі розпаду.

Правда про численних коханок Галю/Аллу/Аню/Зоряну та позашлюбного сина, якому Кличко навіть аліментів не платить, вщент спотворила позитивний образ спортсмена, політика і просто порядної  людини, який роками створювався політтехнологами Кличка. Чесно кажучи, в кар’єрі любого європейського політика це був би так званий «happy end».

Одначе, Кличко загубився по дорозі в Україну, але планує вчасно прибути у Вільнюс, щоб пожалітися на те, що в усьому винна влада, адже це «вона» перешкоджала його поверненню на «євромайдан». Але, як відомо, на порядку денному у Вільнюсі питання європейського масштабу, а не подружніх зрад та сімейного життя потенційного українського Президента.

Катерина Журавльова, "Аргумент”

Просмотров: 312 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: