Главная » 2013 » Ноябрь » 29 » Кличко – маріонетка західних спонсорів
11:25 AM
Кличко – маріонетка західних спонсорів

Кличко – маріонетка західних спонсорів

 

Лідер партії «Удар» Віталій Кличко - маріонетка в руках донорів Європейського Союзу та Сполучених Штатів Америки. Згідно із навіть поверхневими спостереженнями, «боксер» має невеликий вплив на прийняття рішень в партії, контроль над якою йому приписують. Стратегічне управління партією «УДАР» здійснюється саме представниками іноземних спонсорів, за кошти яких і була створена ця політична сила.

 Розглянувши матеріали багаточисельних публічних виступів та інтерв’ю головного «УДАРівця», можна відзначити, що він постійно ухиляється від прямих відповідей на питання, які стосуються планів діяльності партії «УДАР» та неодноразово різко змінював свою думку щодо основних цілей, які він переслідує як політик.

 А позапланова організація «євромайдану» у четвер 21 листопада, загнала Віталія у глухий кут та змусила здійснити візит до Німеччини для отримання настанов та коштів для організації своїх піар-акцій.

 Про прямий зв'язок та залежність партії «УДАР» від іноземних інвесторів також свідчать неодноразові зустрічі як пана Кличка, так і його заступника Віталія Ковальчука з представниками Європейського Союзу, значна частина яких проходить приховано від преси.

             Як стало відомо, напередодні, 25 листопада, в офісі «УДАРу» відбулась зустріч Кличка і Ковальчука з главою Представництва ЄС в Україні Яном Томбінським. Там очільники «УДАРу» отримали інструкції з продовження «євромайдану» та черговий транш, який Ковальчуку передав посол Швеції Андерсон фон Бекерат того ж дня.

 Ось і виходить, якщо людина впевнено заявляє про те хто, винен і що робити, то цій людині не варто беззаперечно вірити. А можливо – і зовсім не треба вірити. Якщо він розповідає вам, як погано в Митному союзі, а Європейський Союз зараз для України рай земний – то це не свідчить про те, що він це питання досліджував і розуміє його.

 Думайте своєю головою, не вірте тому, що віщають вам!

 

 «Не бойтесь тюрьмы, не бойтесь сумы,

 Не бойтесь мора и глада,

 А бойтесь единственно только того,

 Кто скажет: «Я знаю, как надо!»

 Кто скажет: «Идите, люди, за мной,

 Я вас научу, как надо!»

 О.Галич

"OnLine Report"

Просмотров: 350 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: