Главная » 2013 » Ноябрь » 29 » Кличко «кинув» у 2012-му, кине і в 2015-му
10:22 AM
Кличко «кинув» у 2012-му, кине і в 2015-му

Кличко «кинув» у 2012-му, кине і в 2015-му

 

Щомісяця все більше обдурених працівників виборчих штабів партії «УДАР» приходять на мітинги під партійні офіси. Здебільшого це відбувається в регіонах. Минулої ж неділі зібралися під центральним штабом в Києві. Приїхало майже дві с половиною тисячі громадян.

Кожному з цих людей в «УДАРі» винні від 1,5 до 7 тисяч гривень. Багато з них розповідають, що можливо й не їхали б на мітинг вимагати зароблені гроші – «в цій країні вже звикли, що скрізь обдурюють». Але коли побачили, що таких як вони багато, то зрозуміли, що є сенс боротися.

Якщо порахувати лише за кількістю протестуючих у Києві, то загальна сума боргу партії «УДАР» перед її агітаторами та членами штабів становить щонайменше пів мільйона гривень.

Найсумніше в цій історії те, що Кличко та його партійці повністю ігнорують вимоги обдурених ними ж українців. Думаю, нам всім потрібно замислитись, яким би Кличко став президентом? Чи опікувався би він проблемами народу? Схоже, що він готовий іти до своєї мети, використовуючи простих українців, а потім викидаючи їх як відпрацьований матеріал.

Якщо «УДАР» не виплатить цим громадянам чесно зароблені ними гроші, то хотілося б від їхнього імені хоча б попередити тих, кого Кличко буде запрошувати на наступні президентські вибори в 2015 році. Підписуйте договори з Кличком, бо вас можуть так само «кинути», як і тисячі людей у 2012-му. А з договором ви зможете подати на нього в суд.

Надійка Фрідман, "Європейський репортер”

Просмотров: 367 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: