Главная » 2013 » Ноябрь » 29 » Як лідер «УДАРу» зустрічався з політиками Німеччини
10:26 AM
Як лідер «УДАРу» зустрічався з політиками Німеччини

Як лідер «УДАРу» зустрічався з політиками Німеччини

 

Поява особистих матеріалів Віталія Кличка, зі зламаного аккаунту його соціальної мережі «Facebook», шокувала громадськість. Міф про могутнього спортсмена, порядну людину та виваженого політика, яка роками вибудовувалась політтехнологами партії «УДАР», була розвіяна вщент. Чесно кажучи, на кар’єрі любого європейського політика, на яких так намагається бути ззовні схожим Кличко, була б поставлена крапка, але не для Віталія Володимировича. Взявши тривалу паузу в коментуванні зазначених подій в мас-медіа, Кличко продовжує свої «любовні ігри», при цьому, нагло обдурюючи своїх колег в опозиції.

Нещодавно, а саме 24 листопада, лідери об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок разом зі своїми прихильниками пройшлись маршем центральними вулицями Києва. На запитання журналістів чому з лідерами опозиції немає Віталія Кличка, пролунала відповідь від прес-служби «УДАРу», що Віталій Володимирович у справах відбув до Німеччини, а саме, нібито, для проведення зустрічей з європейськими політиками. Потім прес-служба тієї ж партії нервово поширювала матеріали, що влада перешкоджає вильоту політика до Києва з Німеччини, а коли останній все ж таки вилетів, то «злочинна влада», нібито, намагалася зашкодити посадці літака з Кличком в аеропорту «Бориспіль». Доречи, про те, що в цей день був дуже сильний туман, чогось ніхто з коментаторів так і не згадав.

Як з’ясувалось пізніше, зустріч з європейськими політиками була більш прозаїчною. Насправді, ніхто з Кличком не зустрічався, ба, навіть, і не планував. Віталій Володимирович, дізнавшись про злам своєї пошти та виток його особистої інформації, почав вживати контрзаходи. Виліт до Німеччини таки то відбувся, але для зустрічі з своєю дружиною – Наталкою, яка вимагала пояснень, а особливо про коханку Зоряну Вишинську та позашлюбного сина. Невідомо чим закінчилась розмова, але Наталка поки мовчить як партизан.  Для спілкування з пресою вона остання не знаходить часу, а може й просто боїться як, доречі і Зоряна. Адже аргументів у Кличка, щоб мовчали всі, дуже багато. Починаючи від своїх власних спортивних здібностей та закінчуючи зв’язками в кримінальному середовищі, які заради свого «партнера» готові на будь-які «подвиги».

Сподіваюсь, що справжня сутність Віталія Кличка, окрім його колег по опозиції, які не виключено багато чого знають, але заради уникнення розбрату просто замовчують, стане відома широкому загалу. Бо віддавати свій голос за мерзотника та непорядну людину не гідне нашого суспільства, яке так прагне до Європи та надбанні європейських цінностей. Вибір за нами!

Іван Ватрів, "Громадський журналіст”

Просмотров: 354 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: