Главная » 2013 » Ноябрь » 29 » Через зраду оточення і друзів Юля Тимошенко не виходить з депресії
10:29 AM
Через зраду оточення і друзів Юля Тимошенко не виходить з депресії

Через зраду оточення і друзів Юля Тимошенко не виходить з депресії

 

Останнім часом все менше озвучується проблема, пов’язана з ув’язненням Юлії Тимошенко і відшуковується більше можливих рішень про Асоціацію з ЄС. Все більше забуваються страйки та мітинги, організовані на її підтримку. Навіть про її День народження всі забули, обмежившись «СМС» - повідомленнями.

Тому і Ю.Тимошенко переконана, що її зрадили всі, а особливо А.Яценюк, якого вона зробила лідером «Батьківщини» і якого привела до керування не тільки партійним осередком, а і фракцією у Верховній Раді України.

Ю.Тимошенко розчарувалася у всіх і перебуває у розпачі. Та проблема складається не тільки у відверненні від неї народної уваги. Насамперед, у таких позиціях винне оточення української заручниці, яке, під час перебування її за гратами, живе лише розтринькуванням майна партії та фінансових потоків, які виділяються із закордону.

От і виходить так, що основна проблема стану здоров’я пані Юлії пояснюється не сотнями можливих її діагнозів, поставлених німецькими лікарями, а простою депресією, пов’язаною із відверненням від неї її соратників – однопартійців.

До речі, дивлячись на поведінку самого пана Арсенія диву даєшся його фіктивним намаганням всіляко допомагати Тимошенко. Та більше розумієш, що така особа як він – простий такий собі підлабузник, брехун і зрадник, який на Юлі прагне застрибнути у президентське крісло.

Надійка Фрідман, "Європейський репортер”

Просмотров: 383 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: