Главная » 2013 » Ноябрь » 29 » Чому Кличко не відповів Піховшеку про незаконнонароджених дітей?
6:58 PM
Чому Кличко не відповів Піховшеку про незаконнонароджених дітей?

Чому Кличко не відповів Піховшеку про незаконнонароджених дітей?

 

Після оприлюднення у мережі Інтернет шокуючого змісту поштової переписки лідера партії «УДАР» із численними коханками, громадськість завмерла в очікуванні пояснень одного з можливих кандидатів в Президенти України.

Після того, як прес-служба В.Кличка підтвердила його присутність на нічному ток – шоу А.Кулікова, що транслювалося на ІСTV в понеділок 25 листопада, всі моніторингові служби повідомили про неймовірний рівень включення глядачів, які, звичайно ж, сподівались почути спростування висвітлених фактів ганебної, аморальної поведінки.

Однак, спростування так і не послідувало. Замість того, щоб дати чітку й однозначну відповідь на пряме запитання одного з провідних вітчизняних журналістів В.Піховшека, політик викручувався, намагався змінити тему розмови, однак, спростування оприлюднених відомостей так і не озвучив.

З іншого боку, а що ж він міг відповісти? Всі листи до чисельних коханок підписані та підкріплені спільними фотографіями. Розгульний спосіб життя проглядається у кожному оприлюдненому рядку. А з приводу відмови від власної, хоч і позашлюбної дитини, взагалі казати годі – жодні слова не виправдають боягузницького, брутального вчинку, який не має нічого спільного з тим, яким має бути дорослий, успішний чоловік.

Відношення В.Кличка до власної дружини – це взагалі окрема тема. Як можна було так зламати життя жінці? Чи жива взагалі у Кличка після цього совість?

Нажаль, модель поведінки у людини не змінюється протягом життя. Тим більше, не змінюється вона від посад та чинів, то ж можна із острахом уявити, який вийде з боксера Президент, якщо він власну родину довів вже до відчаю!

Леонтій Дробінко

Просмотров: 355 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: