Главная » 2013 » Октябрь » 15 » Члени «Свободи» проти членів «Свободи»
2:22 PM
Члени «Свободи» проти членів «Свободи»
Члени «Свободи» проти членів «Свободи»

;lkbh

      «Бий своїх, щоб чужі боялись!» – приблизно так виглядали події, що відбувались вчора у Львові. Принаймні, для стороннього спостерігача. Як з’ясувалось, намір про проведення традиційної ходи до дня заснування Української Повстанської Армії виявили одразу дві громадські організації – «Молода Галичина» та «Автономний опір». Активісти обох організацій забажали прилюдно продемонструвати свою національну свідомість.
       Однак, вулиці та площі величного міста виявились затісними для сподвижників культу національної ідеї. Для кожного з молодиків, що зійшлись «не на життя, а на смерть», їхня національна ідея, безумовно, була самою ідейною ідеєю. Мабуть, саме ця впевненість змусила хлопців, виходячи із дому, напхати у кишені безліч переконливих «аргументів».
       Асфальт біля пам’ятника Чорноволу, де схлинулись ідейні націоналісти, вкрився ножами та газовими балончиками. Паритет у цьому дійстві, яке супроводжувалось словесними лайками з обох боків, насилу утримувався міліціянтами.
       Важко уявити, до чого могли б дійти у своїй «полеміці» прибічники «національного відродження України». На мій погляд, те, що відбувалось вчора у Львові, більше походило на кадри з відомої кінострічки, де публіку шокують натиском «сибірського цірюльника». 
Жахливо, якщо для так званих націоналістичних організацій різного толку єдиним переконливим аргументом для ідейних відступників стають закони вовчої стаї. Що ж, «бий своїх»!

http://westua.net/blog.php?rid=2786

Просмотров: 381 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: