Главная » 2013 » Октябрь » 15 » Рейтинги Віталія Кличка падають
2:31 PM
Рейтинги Віталія Кличка падають
Рейтинги Віталія Кличка падають


.kjvf
      Останні незалежні соціологічні дослідження щодо політичних настроїв електорату України вказують на те, що рейтинги Віталія Кличка катастрофічно падають.
      Щоб хоч якось вийти з вказаної ситуації Віталій Володимирович дав термінову вказівку підготувати низку замовних соціологічних досліджень, в яких би його рейтинг, як кандидата в Президенти України, посідав перше місце. Зокрема, проводяться переговори з «Центром політичних та економічних досліджень ім. О.Разумкова». В штабі «УДАРу» обговорюється навіть сума, яку виділив Віталій Кличко на штучне підняття свого рейтингу – 4 мільйони доларів США. І це в той час, як регіональні штаби Віталія Володимировича жаліються на невиплати заборгованості перед людьми, які працювали на парламентську виборчу кампанію партії у 2012 році.
       Не стримує керівника «УДАРу» й те, що 25 вересня п.р. розпочалася всеукраїнська кампанія під назвою «Тримай УДАР!», яка спрямована на повернення ошуканим помічникам «УДАРу» коштів зароблених під час виборчої парламентської кампанії.
       Саміту та надасть вказівку скарбнику «УДАРу» розрахуватися за боргами замість нарощування собі штучних рейтингів.

http://alkryn.from-ua.com/view/5436

Просмотров: 356 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: