Главная » 2013 » Декабрь » 31
... Читать дальше » )?-->
             МУСУЛЬМАНИН І ЄВРЕЙ ЗАКЛИКАЛИ ВІЧЕ НЕ ТУДИ?

      Сьогодні на центральній площі столиці – славнозвісному Майдані Незалежності, на підтримку Євромайдану пройшла традиційна народна молитва. Вона носила міжконфесійний характер, оскільки її проводили представники різних релігійних течій. Серед християн були присутніми православні та греко-католики, а згодом до їх молитви також долучилися представники іудаїзму та мусульманства – єврейський рабин і заступник муфтія Криму.
        Багатотисячний натовп я ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
            ВИМАГАЙ СВОЇ 3 ТИС. ЗА «ЄВРОПРОБІГ»

    Сьогодні на Європейській площі відбувалась недешева забава – роздавали гроші автомобілістам.  Всі, хто бажав на шару заробити кілька тисяч гривень та має власний автомобіль, швидко мчали на Європейську площу. Там можна було отримати від 3 до 5 тисяч гривень за участь у європробігу.
         Все досить просто! Ви приїжджаєте в центр столиці, шукаєте спеціально «навчену» людину, і записуєтеся для участі в автопробігу. І тут саме головне не «лохонутися». Там на ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
      «МИРНІ» ДЕМОНСТРАНТИ РОЗТРОЩИЛИ ВІДЕОКАМЕРИ НА БУДИНКУ МЕДВЕДЧУКА

           Попри заклики релігійних лідерів майже всіх конфесій до мирного врегулювання громадських протестів, з кожним новим днем все очевиднішим стає небажання опозиційних очільників та радикально налаштованих представників громадських структур йти на будь-який компроміс, навіть в інтересах суспільства.
               Поряд з кричущими фактами бандитизму, які все частіше мають місце у центральній частині Києва, відбирання ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
             «ЖОВТНЕВИЙ ПАЛАЦ». ВАРВАРИ ЗІРВАЛИ ПРОВЕДЕННЯ ВИСТАВ

            Міжнародний центр культури і мистецтв у столиці, більше знаний як «Жовтневий палац», перетворився у справжній розсадник розпусти та варварства. Як відомо, будівлю майданівці захопили ще на початку грудня, точніше не захопили, а окупували, як фашистські загарбники. У фойє амфітеатру та класах для хореографії мітингувальники облаштували собі нічліг, де влаштовують «бісівські оргії». Недарма керівники «Жовтневого» боялися, що цей циганський табір зірве вже давно заплановані концерти, не тільки дорослих, а й новорічні вистав ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
           ВІЧЕ «СОЛІДАРНІСТЬ ПРОТИ ТЕРОРУ» НЕ В‘ЯЖЕТЬСЯ З РИТОРИКОЮ ШВОНДЕРІВ

         Сьогоднішнє віче на Майдані стало черговою демонстрацією тих суперечливих процесів, які відбуваються на Євромайдані. З одного боку, виступили представники різних конфесій із правильними словами побажання миру, благодаті і ненасильства. Їх слова ніяк не в’язались з так званою громадською і політичною частиною віче, а місцями – суперечили. Це правда, адже, якби на сцені поставити поряд рабина, який виступав у першій частині дійства, і Тягнибока, який говорив пізніше, всі б вже напевне зрозуміли, що кожен з виступаючих по-с ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
         ЯЦЕНЮК ОГОЛОСИВ ПОЛЮВАННЯ НА УКРАЇНСЬКИХ КОРУПЦІОНЕРІВ У ВСЬОМУ СВІТІ, ЗАБУВШИ РОЗПОЧАТИ ІЗ СЕБЕ

                 Те, що відбувається на Євромайдані, окрім як цирком з політичними клоунами, назвати ніяк не можна. Яценюк, Тягнибок, Кличко, Турчинов, Луценко та інші на публіці серед студентів мало не в «засос» цілуються, демонструючи «на показ» оточуючим свою любов один до одного, до мітингуючих та до України. Адже розуміють, що потрібно негайно набирати електоральні бали до майбутніх президентських виборів.
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
<div align="left"></div>На «віче» Кличка цікавили більше всього п’яниці і повії «євромайдану»</b></font></div><div style="text-align: justify;"><font face="Times New Roman" size="3"><img src="/11111/tumblr_inline_mylt2heMRB1sqhrag.jpg" alt=""><br></font></div><div style="text-align: justify;"><font face="Times New Roman" size="3">      Виступ Кличка на недільному «віче» нагадував якесь тупувате за формою і суттю виправдовування. Що «злочинна влада» вигадує міфи про «євромайдан» на кшталт антисанітарії, засилля п’яниць і повій. Заперечуючи очевидне не надто красномовний оратор постійно збивався та переходив з української на російську.Для повноти картини на вистачало лише німецьких словосполучень.</font></div><div style="text-align: justify;"><font face="Times New Roman" size="3">            Пан Кличко, перебуваючи серед руїн і сморіду, де все навкруги перетворилось у яскраву наочну демонстрац ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
             Коханцю Портнікова лідери майдану пообіцяли Героя України

        Модератор Євромайдану, якого також назвали «голосом помаранчевої революції», Євген Нищук прославився не тільки своїми славетними виступами та закликами зі сцени, а й тим, що має нетрадиційну сексуально орієнтацію.Виявляється, саме Нищук є любов’ю всього життя та коханцем, уже відомого своїми гейськими походеньками, бунтівного журналіста Віталія Портнікова.
         Цьому одіозному, та вже чого правди приховувати, блакитном ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
         КМДА перетворилась на «гестапо» опозиції: факти катування у свободівській КМДА

   Продовжують не вщухати пристрасті за євроінтеграційними кроками так званого «Євромайдану». Більшість євромайданівців переконані, що свободу можливо досягти лише шляхом кровопролиття та жорстокості.
         Представники опозиційних партій, до речі, не відійшли набагато кроків від протестуючих на Майдані Незалежності! Вони самі починають чинити беззаконня у приміщеннях державних установ, які за с ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
         Кожний лідер майдану вигадує свою вигадку у справі побиття Тетяни Чорновол

         Версії у справі побиття Тетяни Чорновол розмножуються сніжним комом, що летить з гори. Про найреальнішу, побутову версію, пов'язану із ДТП та "мажорами" вже ніхто не згадує.
    Після "злочинної влади", "замовників" навіть почали персоніфікувати. Креативна уява опозиціонерів, вже "намалювала" на стрічках новин Медведчука, якому Тетяна розмалювала і закидала яйцями тин та начальника київського "Беркуту", якому вона раніше, нібито, під час якоїсь ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Яценюк на Віче прагнув кричати, як фашист Тягнибок, але виглядало це жалюгідно


Арсеній Петрович, намагаючись підтримувати бунтівний настрій Народного віче, промовляючи при цьому різноманітні ненависницькі заклики, схоже бере уроки риторики у визнаного метра неофашистської риторики Олега Тягнибока. Але виглядає це, виконанні Сєні, жалюгідно і комічно.

... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |