Главная » 2013 » Декабрь » 31 » ВИМАГАЙ СВОЇ 3 ТИС. ЗА «ЄВРОПРОБІГ»
10:59 AM
ВИМАГАЙ СВОЇ 3 ТИС. ЗА «ЄВРОПРОБІГ»
            ВИМАГАЙ СВОЇ 3 ТИС. ЗА «ЄВРОПРОБІГ»

    Сьогодні на Європейській площі відбувалась недешева забава – роздавали гроші автомобілістам.  Всі, хто бажав на шару заробити кілька тисяч гривень та має власний автомобіль, швидко мчали на Європейську площу. Там можна було отримати від 3 до 5 тисяч гривень за участь у європробігу.
         Все досить просто! Ви приїжджаєте в центр столиці, шукаєте спеціально «навчену» людину, і записуєтеся для участі в автопробігу. І тут саме головне не «лохонутися». Там на місці активісти Євромайдану обіцяли вам вказані гроші за участь у пробігу, і запевняли, що віддадуть їх після закінчення акції. Не ведіться на цю дешеву брехню.
         Рекомендація на майбутнє – усіх, хто матиме намір таким чином заробити грошей, вимагати від цих «автоактивістів» розрахунку на місці. Справа в тому, що ці борці за права, які тупо наживаються на довірливих українцях, просто кидають людей. Суть в тому, що після участі у будь-якому євромайданівському  заході, де можна заробити пару гривень, вас просто обдурять, так як це сталося з багатьма автолюбителями 29 грудня.
         Після закінчення чергового автопробігу багато хто, прийшовши до цих організаторів автопробігу за своїми «кровними», отримав у відповідь - які ще гроші? Ми вам нічого не обіцяли, і взагалі тут люди всі за ідею. Обмануті «автопробіжці» ще трошки покрутились біля активістів, а їх накопилось за короткий час понад 60 чоловік, а виходячи з наметів організаторів пробігу, ніяко знизували плечима та з нічим пленталися додому.
          Ще один цікавий момент: поруч з обіцянками оплати, автомайданівці обіцяли залити учасникам повний бак бензину у мережі заправних станцій «АВІАС», проте, на перспективу - якщо перепаде літрів з десять пального, то вважайте, що вам пощастило.
               Таке воно, автощастя по європейськи.
                                                                                                               Леонтій Дробінко Online REport
Просмотров: 261 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: