Главная » 2013 » Декабрь » 31 » ЯЦЕНЮК ОГОЛОСИВ ПОЛЮВАННЯ НА УКРАЇНСЬКИХ КОРУПЦІОНЕРІВ У ВСЬОМУ СВІТІ, ЗАБУВШИ РОЗПОЧАТИ ІЗ СЕБЕ
10:43 AM
ЯЦЕНЮК ОГОЛОСИВ ПОЛЮВАННЯ НА УКРАЇНСЬКИХ КОРУПЦІОНЕРІВ У ВСЬОМУ СВІТІ, ЗАБУВШИ РОЗПОЧАТИ ІЗ СЕБЕ
         ЯЦЕНЮК ОГОЛОСИВ ПОЛЮВАННЯ НА УКРАЇНСЬКИХ КОРУПЦІОНЕРІВ У ВСЬОМУ СВІТІ, ЗАБУВШИ РОЗПОЧАТИ ІЗ СЕБЕ

                 Те, що відбувається на Євромайдані, окрім як цирком з політичними клоунами, назвати ніяк не можна. Яценюк, Тягнибок, Кличко, Турчинов, Луценко та інші на публіці серед студентів мало не в «засос» цілуються, демонструючи «на показ» оточуючим свою любов один до одного, до мітингуючих та до України. Адже розуміють, що потрібно негайно набирати електоральні бали до майбутніх президентських виборів.
                А що ж відбувається за кулісами? Лідери опозиції там також продовжують любити один одного, спільно відстоюючи інтереси опозиції та людей? Звичайно ж ні. За кулісами «показухи» опозиції відбувається жорстока та непримиренна війна один з одним, як «щурі у банці».
             І схоже, що головним «щурем» виявився Яценюк. Не знаючи, що придумати, Сєня заявив на всю каїну, що оголошує власний «хрестовий похід» проти корупціонерів, які, з його слів, знаходяться тільки у владі. І ще й заявив, нібито, у нього «рильце не в пушку». Почавши свою ходу проти цих самих «провладних корупціонерів» Яценюку, напевне, слід пильніше дивитись у дзеркало, адже він сам є чудовим прикладом тих самих корупціонерів, які обкрадають власних співгромадян.
                Доречі, Сєня Яценюк  вже опустився до таких низин, що прямо на Євромайдані збирає гроші, щоб потім, за рахунок простих громадян, «повисіти» з  друзями у розкішному ресторані. Так ось, Яценюк нещодавно розповідав, як інваліди та бідні люди дають йому кошти для Майдану. Саме ці кошти Яценюк протринькав у ресторані «Пантагрюель», де вчора з 18.00 до 22.00, разом з трьома друзями, проїв та пропив на 12 тисяч гривень. Дійсно, навіщо мерзнути на Майдані, коли можна гуляти у теплі та ще й «на халяву».
            Тепер пересічним громадянам варто було б задуматися, хто ж найбільший злодій та корупціонер? Часом не той самий Яценюк, який голосніше за всіх кричить про боротьбу з корупцією? Вражає цинічність людей, які говорять одне, думають про інше, а вчинки роблять взагалі ганебні.
                                                                                             Альона Кринична Политическая Украина
Просмотров: 312 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: