Главная » 2013 » Декабрь » 23
... Читать дальше » )?-->

Прохання, не залишайте дітей без нагляду!

Багато чого було сказано з трибун, сцен та майданів ... Та здається, відсутність хоч якихось результатів Євромайдану, а головне - нерозуміння його лідерів, чого це влада продовжує працювати, а країна за межами барикад функціонує, переважна більшість громадян якої ходять на роботу, викликає у цих же лідерів, чесно кажучи, неадекватні дії.
«Дії» - це теж з натяжкою! Вони ж не діють, ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Чому журналістів не пускають на Євромайдан

здшгп
Із наближенням новорічних свят перед організаторами Євромайдану постало закономірне питання, - як же утримати людей на вулиці, що запропонувати їм за відпрацювання «святкової понаднорми» та ким замінити ту більшість мітингувальників, які воліють провести свята у колі родини.
І рішення не забарилось. Спочатку, багато хто не помітив невеликих змін у контингенті революційної «б ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Неминучий розкол майдану

Слід констатувати, що Євромайдан не витримав випробувань часом. За місяць свого існування, народ, який зібрався на Майдані почав групуватися за інтересами. Натовп вихо ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

Правда про захоплення КМДА  

щшр 

Київська міська Державна Адміністрація з 1 грудня п.р. захоплена та знаходиться під цілковитим контролем мітингувальників «Євромайдану». Будемо сподіватися, що правоохоронці невдовзі розберуться з захопленням державних будівель у столиці, а ми спробуємо довести Вам власне  дослідження, поєднуючи його з матеріалами, які вже опубліковані в ЗМІ та Інтернет-виданнях.

... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |