Главная » 2013 » Декабрь » 26
... Читать дальше » )?-->
«УДАР» ХТОСЬ КЛОНУЄ

             Євромайдан наразі потрохи вщухає. Ми бачимо, як він трансформувався з центрового місця висвітлення громадської позиції людей на банальну циркову арену опозиціонерів. Наразі ж, все це більше нагадує місце відпочинку для безхатченків і безкоштовний майданчик для вечірнього довкілля з виступами рок-гуртів різного класу та масштабу. Звичайно ж, не можна так говорити про всіх його відвідувачів, однак корінним киянам цей гармидер у центрі міста вже теж порядком набрид. Всі розуміють, що на даний час на Майдані вже нікого не турбує ЄС чи РФ як партнери. Народ вже хоче свята, йому не потрібні, ані пред ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
ЧОМУ ПОЛЯКИ «ПХАЮТЬ НІС» У НАШІ СПРАВИ

             20 грудня в Луцьку відбулась українсько-польська конференція «Дорога до Європи». Захід, в ході якого обговорювались євроінтеграційні шляхи розвитку країни, був ініційований у ході неофіційної зустрічі Генерального консула Польщі Б.Бживчи з членами регіонального «Штабу національного спротиву» В.Пащенком та І.Алексєєвим. Пащенко- координатор «Євромадану», Алексєєв – заступник голови обласного «УДАРу». 
                 Принаймні з боку Польщі бул ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
1 СІЧНЯ НАЦІОНАЛІСТИ ХОЧУТЬ ПРОВЕСТИ У КИЄВІ НАЦИСТСЬКИЙ ШАБАШ

            Схоже, що Новий Рік розпочнеться для Києва та всієї України маршем відвертих фашистів під гаслом «Бандера прийде - порядок наведе!». Факельні ходи нацистів 1 січня, у день народження Степана Бандери відбудуться, як завжди під прапорами партії «Свобода» і ОУН-УПА. Сама помпезна нацистська масовка цього разу відбудеться у Києві, де бандерівські урочистості очолить сам Олег Тягнибок. 
          Цікаво й те, що в палаючих смолоскипами колонах в основ ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
«УДАРівці» готові очолити Київ

           Згортання «майданного спротиву» для лідерів опозиції стало наочним свідченням власного провалу. Суспільне розчарування позбавило майданних очільників ілюзій щодо перспектив швидкого переформатування владного пасьянсу та спонукнуло до пошуків альтернативних варіантів отримання власних преференцій.
               Власну боротьбу за номенклатурну «нішу», що виникла із звільненням голови КМДА О.Попова, розгорнув лідер «УДАРу» Віталій Кличко. Затягування майданного руху та ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
ЄВРОМАЙДАН ШУКАЄ НОВОГО ЛІДЕРА

          Інтелекту триголової опозицій та армії її численних політтехнологів не вистачило навіть для належного використання наявного протестного потенціалу Євромайдану на свою користь. Опозиція виявилася безпомічною та безсилою в боротьбі за владу. Опозицію спіткав ефект зворотної дії, адже опозиційна трійця на прикладі Євромайдану вкотре доказала свою неспроможність у прийнятті доленосних для України рішень. Тому мимоволі виникає питання, а навіщо українцям така опозиція, яку і опозицією важко назвати, адже кожен з лідерів грає виключно в свої ворота та переслідує власні політичні інтереси. Аналізуючи по ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

ЄВРОМАЙДАНУ ПРИЙШОВ КАПЄЦ

 

Зусилля опозиції виявилися даремними. Слід зазначити, що піднятися на хвилі Євромайдану та зажити європейського визнання трійці опозиціонерів, попри апробацію різноманітних маніпулятивних технологій, так і не вдалося.&nbs ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
ЧАСТЬ МЕДИКОВ-ВОЛОНТЕРОВ ВЫГНАЛИ С МАЙДАНА. «СВОБОДА» УСТРАНЯЕТ КОНКУРЕНТОВ

           Врачи, оказывавшие помощь пострадавшим на Банковой, очень обижены. Как сообщает интернет-издание «Левый берег», 23 декабря на Евромайдане произошел серьезный конфликт между медиками, которые с 1 декабря оказывали помощь пострадавшим и больным.
          Как оказалось, во время награждения 23 декабря медиков - 9 из Красного креста, 9 - из объединения «Медики-волонтеры Майдана», один из сотрудников медслужбы Майдана, который представился упо ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->

ЧОМУ ПОБИЛИ ТАНЮ ЧОРНОВІЛ?


Сьогодні вночі в Броварах двоє молодиків (за неофіційними даними) побили громадську активістку Тетяну Чорновіл. Світлини вказують на те, що зловмисники не соромились бити жінку по обличчю.

Насамперед, виникає питання – кому вигідно і навіщо це було потрібно? Кому важливіший результат, аніж загальнолюдські принципи моральності? Одразу ж одноду ... Читать дальше »

Прикрепления:
Добавил: ufolog |