Главная » 2013 » Декабрь » 31 » «МИРНІ» ДЕМОНСТРАНТИ РОЗТРОЩИЛИ ВІДЕОКАМЕРИ НА БУДИНКУ МЕДВЕДЧУКА
10:54 AM
«МИРНІ» ДЕМОНСТРАНТИ РОЗТРОЩИЛИ ВІДЕОКАМЕРИ НА БУДИНКУ МЕДВЕДЧУКА
      «МИРНІ» ДЕМОНСТРАНТИ РОЗТРОЩИЛИ ВІДЕОКАМЕРИ НА БУДИНКУ МЕДВЕДЧУКА

           Попри заклики релігійних лідерів майже всіх конфесій до мирного врегулювання громадських протестів, з кожним новим днем все очевиднішим стає небажання опозиційних очільників та радикально налаштованих представників громадських структур йти на будь-який компроміс, навіть в інтересах суспільства.
               Поряд з кричущими фактами бандитизму, які все частіше мають місце у центральній частині Києва, відбирання п’яними  євромайданівцями грошей у пенсіонерів та катуваннями у підвалах КМДА активістів незгодних з «центральною» ідеологічною лінією лідерів ВГО «Майдан», набуває популярності новий вид «мирного протестування» - ходіння по домівках політиків і представників влади, які мали «наглість висловлювати контраргументи й суперечити майданівським опозиціонерам!».
                   Диким варварством скінчилась така хода 29 грудня – коли активісти мало не штурмом намагалися взяти помешкання В.Медведчука. Зокрема «миролюбні» протестувальники розтрощили паркан, поламали ворота, розбили камери відеоспостереження – такого «мирного» варварства і безчинств Україна не бачила з 1917 року…
              Зважаючи на заяви Кличка, Яценюка і Тягнибока про виключно «мирний» характер заходів, хочеться задати їм запитання: як ви насправді контролюєте своїх оскаженілих «недолюдей», коли відбувається справжній безлад і анархія.
                Якщо, панове опозиціонери, ви сподіваєтесь уникнути відповідальності, то дарма, адже ті, хто підбурює людей, повинні знати, що саме вони зобов’язані контролювати «мирний» протест. Адже у Європі головне – верховенство права, а тому і Яценюку, і Тягнибоку, і Кличку треба визначити відповідального за Євромайдан, а заодно і претендента на президентську посаду. 
             Влада, якої так прагнуть опозиціонери, це відповідальність, а її, з огляду на безчинства Євромайданців, немає у опозиції у жодному вигляді.
                                                                                                                   Юрій Гольденберг Инцидент
Просмотров: 303 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: