Главная » 2013 » Декабрь » 31 » МУСУЛЬМАНИН І ЄВРЕЙ ЗАКЛИКАЛИ ВІЧЕ НЕ ТУДИ?
11:03 AM
МУСУЛЬМАНИН І ЄВРЕЙ ЗАКЛИКАЛИ ВІЧЕ НЕ ТУДИ?
             МУСУЛЬМАНИН І ЄВРЕЙ ЗАКЛИКАЛИ ВІЧЕ НЕ ТУДИ?

      Сьогодні на центральній площі столиці – славнозвісному Майдані Незалежності, на підтримку Євромайдану пройшла традиційна народна молитва. Вона носила міжконфесійний характер, оскільки її проводили представники різних релігійних течій. Серед християн були присутніми православні та греко-католики, а згодом до їх молитви також долучилися представники іудаїзму та мусульманства – єврейський рабин і заступник муфтія Криму.
        Багатотисячний натовп як одне ціле вслухався в кожне слово священнослужителів та монотонно промовляв деякі молитви разом з ними. Особливо, варто було б відмітити представників іудаїзму та мусульман, які, незважаючи на свої тисячолітні протистояння, вийшли на одну сцену заради спільної молитви.
          Скориставшись такою блискучою нагодою, рабин та заступник муфтія Криму донесли мудрі настанови не лише для своїх єдиновірців, які зібралися на Євромайдані, а й для громадян України, котрі вважають себе християнами.
           Представник мусульман сказав досить розумну та професійну, з точки зору релігійного діяча молодої та агресивної релігії, настанову, яка за своїми принципами досить споріднена з вченням Нового Заповіту.
        Як і в біблейських писаннях, заступник муфтія Криму закликав до примирення всіх громадян, а також заспокоїв досить гарячі голови маніфестантів фразою, що за свої вчинки кожен відповідатиме, якщо не перед земним законом, придуманим людьми, то перед Богом, обов’язково.
           Аналогічно вчинив і його колега – єврейський рабин, який, незважаючи на догмати не менш агресивного, але древнього іудейського вчення, закликав до молитви за владу та міністрів, а також наголосив про недопустимість неофашизму.
            Наприкінці молитви релігійні діячі всіх конфесій закликали людей повертатися додому та не створювати підґрунтя до ненависті, оскільки треба до всього відноситися з любов’ю, повагою та все прощати.
          Незважаючи на залізобетонну послідовність та ясність викладення релігійних думок, які спрямовують людей до миру та порозуміння, це все вкрай шокувало опозиціонерів, які й гадки не мали, що зі сцени лунатимуть такі заклики, адже вони наперед намагалися домовитись про те, що конкретно будуть говорити представники духовенства. Опозиціонери не врахували, що для духовенства мало важать політика та політикани, а головне – люди і моральні цінності.
       Великі комбінатори-опозиціонери розуміють, що подібні промови заважатимуть їм згуртувати людей, для того щоб втілювати свої політичні забаганки. До цього ж, заклики духовенства до людей розходитися по домівках та готуватись до Нового року і Різдва Христового повністю розходяться з їх минулими закликами.
          Збентежив Яценюка-Кличка-Тягнибока той факт, що весь інформаційний «картковий будиночок», збудований на поприщі Євромайдану, опинився під загрозою розвалу, оскільки опозиціонери чекали додаткової підтримки від релігійних представників, а після їх виступів пошкодували.
            Як би там не було і які б гарні та спокусливі заклики не звучали на Євромайдані з обох боків, але краще поганий мир, аніж добра війна!
                                                                                              Альона Кринична Политическая Украина
Просмотров: 287 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: