Главная » 2013 » Декабрь » 31 » «ЖОВТНЕВИЙ ПАЛАЦ». ВАРВАРИ ЗІРВАЛИ ПРОВЕДЕННЯ ВИСТАВ
10:50 AM
«ЖОВТНЕВИЙ ПАЛАЦ». ВАРВАРИ ЗІРВАЛИ ПРОВЕДЕННЯ ВИСТАВ
             «ЖОВТНЕВИЙ ПАЛАЦ». ВАРВАРИ ЗІРВАЛИ ПРОВЕДЕННЯ ВИСТАВ

            Міжнародний центр культури і мистецтв у столиці, більше знаний як «Жовтневий палац», перетворився у справжній розсадник розпусти та варварства. Як відомо, будівлю майданівці захопили ще на початку грудня, точніше не захопили, а окупували, як фашистські загарбники. У фойє амфітеатру та класах для хореографії мітингувальники облаштували собі нічліг, де влаштовують «бісівські оргії». Недарма керівники «Жовтневого» боялися, що цей циганський табір зірве вже давно заплановані концерти, не тільки дорослих, а й новорічні вистави для дітей.
         Під антикварними люстрами на мармурі збрід бидлоти потягнувся до палацу культури зовсім не за мистецтвом, а через задоволення свої потаємних забаганок. Зголоднілі наминають їжу за обидві щоки. На імпровізованій кухні ледве встигають робити бутерброди. У класах хореографії на ковдрах – свінгерські оргії. Загалом, - повний жах.
       І за цей весь варварський ґвалт «Жовтневого палацу», наші т.зв. опозиційні лідери, вважають, що «злочинна влада» ще й має заплатити більше ніж 540 тисяч гривень комунальних послуг. Але це все дріб’язок у зрівнянні із збитком, завданим приміщенню. Цікаво, хто платитиме мільйони гривень за пошкодження приміщень палацу, і хто заплатить людям та їх дітям за моральну шкоду, завдану опозиціонерами та їх підручними фашистами, по іншому їх не назвеш?!
                                                                                                                  Юрій Гольденберг Инцидент
Просмотров: 276 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: