Главная » 2013 » Октябрь » 12 » Нардеп від «Свободи» О.Мирний став фігурантом кримінальної справи
12:12 PM
Нардеп від «Свободи» О.Мирний став фігурантом кримінальної справи

Нардеп від «Свободи» О.Мирний став фігурантом кримінальної справи


Передвиборча президентська піар-кампанія в штабах «Свободи» вже стартувала і набирає обертів. На місцях створюються свободівські районні штаби, набирається ідеологічно вірний та підкований персонал.
Але це все відразу відходить на задній план. Чому? Та тому що в черговий раз собі та своїй політсилі чудовий піар зробив ще один народний обранець – свободівець О.Мирний, піар вже з кримінальною складовою.



26 вересня п.р. року знову ж таки на Західній Україні в місті Коростишів Житомирської області вказаний депутат додумався взяти участь в якомусь маленькому масовому заході та попіаритися. Попіарився на славу – не придумав нічого кращого, як зірвати погони з бідного районного міліціонера, - чи то сержанта, чи то прапорщика, який просто стояв собі осторонь від демонстрантів.
Звичайно, з простого міліціонера зривати погони можна. Нехай би попробував зірвати з якогось беркутівція. Той би йому відразу в його депутатську фізіономію зацідив, була б радість стоматологам.
Натомість районна міліція зробила все по закону - зібрала свідчення, порушивши проти народного обранця кримінальну справу за ч.2 ст. 296 КК України «Хуліганство» і спокійно направила матеріали до прокуратури. Нехай там тепер депутат попариться разом зі своїми адвокатами, які будуть доказувати, що О.Мирний захищав свободу і права громадян.
А якщо подивитися на ситуацію очима простого перехожого, то можна побачити таку картину. Депутати б’ють міліцію, трощать паркани, зривають погони. Не демократія, а безладдя, махновщина від «Свободи». Депутатська недоторканість у «свободівців» сприймається як безкарність. Що ж тоді очікувати простим громадянам, як себе захистити від свавілля опозиційного депутатства.

Просмотров: 241 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: