Главная » 2013 » Октябрь » 7 » Вождь і його «побратими»
4:51 PM
Вождь і його «побратими»

Вождь і його «побратими»


Писати історію утворення радикально-націоналістичної політичної сили ВО «Свобода» сенсу не має, варто зайти на сайт «Вікіпедії» й все стає зрозумілим. А ось про вождя «Свободи» неофашиста Олега Тягнибока та його «побратимів» по партії, є сенс, оскільки про їх діяльність можливо дізнатись лише з скандальних заміток у ЗМІ.

Почнемо з Олега Ярославовича. Вперше, головний націоналіст/неофашист країни прославився на всю Україну у розпалі президентської кампанії-2004, коли знімальній групі телеканалу "Інтер” вдалось зафіксувати виступ О.Тягнибока в Карпатах, де він дозволив собі безглузде висловлення в адресу євреїв і росіян, яких він назвав "жидами” й "москалями”. Далі все пішло по накатаному. Рекертирські замашки Тягнибока та «Свободи» суворих 90-тих років – від шантажу політичних опонентів до проведення замовних акцій та погромів. Неодноразові хабарі у Верховній Раді під час голосування чи не голосування за законопроекти – навіть такса існує 100 тисяч «зелених» за голос. Звідси й кошти на будівництво Олегом Ярославовичем заміської вілли під Києвом, яке вдалося зафіксувати журналістам телеканалу «1+1», які у програмі «Гроші» всій країні розповіли як «бідує» Тягнибок!!! Це ж партія йому, напевне наказала, будувати для себе маєтки, їздити на авто, що коштує більше 100 тисяч доларів і взагалі, ні у чому собі не відмовляти. Хіба що говорити людям правду.
Як кажуть в народі - «яблуко від яблуні не далеко падає». В нашій історії так само – «який лідер такі й побратими».
Варто тільки згадати скандальну фотосесію парламентаря від «Свободи» Святослава Ханенка у своєму робочому кабінеті, в якій націоналіст, у дещо оригінальному (оголеному) вигляді висловлює своє бачення моральної та душевної чистоти нації.
Також заслуговує уваги незрозумілий бізнес нардепа та заклятого борця з комунізмом Ігоря Мірошниченка, який між іншим продав свою київську квартиру представнику КПУ більш ніж за 1 мільйон гривень. Крім того, незрозумілий дарунок Мірошниченком автомобіля «Toyota Sequoia» Олегу Тягнибоку. Хоча мабуть зрозумілий – бо до парламенту він все ж потрапив.
А чого тільки варте висловлювання прес-секретаря ВО «Свобода» Олександра Аронця, який публічно, спілкуючись з провладним журналістом Анатолієм Шарієм, спочатку послав колегу, потім дружньо порадив «не пиз…ти», і нарешті назвав тролем та висловив товариські сподівання, що співрозмовник «отримає від «Беркута» по ребрах».
Продовжувати можна довго… Як і про Івано-Франківського «свободівця» Олега Гаркоту, який попалився на хабарі у розмірі 30 тисяч доларів США за вирішення питання про видачу довідки будівельного кадастру і довідки містобудівних умов й обмежень будівництва, так й про головного контрабандиста спирту та табачних виробів із «Свободи», нардепа Валерія Чернякова. Але суті цього не змінить… Висновок один – ганьба такій бандитській політичній силі!!!
Дійсно, «Свобода» як магнітом притягує хапуг, пройдисвітів і просто кримінальних елементів. Це не дивно, адже поряд з Тягнибоком і ватажками партії, вони відчувають себе «серед своїх» от тільки незрозуміло, навіщо Україні цей кримінальний клуб. Як можна йти в Європу, коли в Раді сидять «свободівські» кримінальні елементи? Здається треба цьому вже покласти край.  

 http://ivatriv.from-ua.com/view/5355

Просмотров: 356 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: