Главная » 2013 » Октябрь » 30 » Женя Тимошенко хоче купити впливових європолітиків
12:26 PM
Женя Тимошенко хоче купити впливових європолітиків
Женя Тимошенко хоче купити впливових європолітиків

Пересічному українцю доволі важко розібратися в інформаційній багнюці, яка ллється з екранів телевізорів та газетних шпальт. Одні кричать, що Європа обов’язково вимагає звільнення Тимошенко, інші кажуть, що Європі начхати на Тимошенко, бо заради однієї Юлі європейці не віддадуть Україну в обійми до Росії.
Нібито друга версія виглядає більш логічною та раціональною. Не може геополітична ситуація переграватися лише через одну ув’язнену людину, яка не має прямого впливу на цю ситуацію. Нехай навіть вона і колишня прем’єрка.
Керівництво ЄС останнім часом нібито дотримується саме цієї версії, однак не дає точного сигналу українській владі. І влада вагається: що робити з Тимошенко? Вибір європейського шляху давався їй не так просто і може призвести до втрати значної частини електорату, яка має проросійські погляди. А тут ще не зрозуміло, випускати Юлю чи залишити сидіти.
Для Тимошенко надто важливо спробувати використати ситуацію максимально результативно. Для неї це останній реальний шанс бути звільненою під тиском Європи. Бо після підписання договору про асоціацію з ЄС вона ризикує залишитись у в’язниці для відбування повного терміну покарання. Більш того, ніхто не застрахований від нових кримінальних справ. А за Тимошенко ще з часів ЄЕСУ тягнеться великий шлейф з неприємним запахом.
Відчуваючи невирішеність питання у владі, Тимошенко вирішила піти у ва-банк – підкупити посадовців. Це звична справа для України, однак в цьому випадку посадовці є європейцями. Мета підкупу - змусити європолітиків публічно вимагати звільнення Тимошенко через обов’язкову умову підписання угоди про асоціацію.
Небезпечну справу пропозиції грошей Юля вирішила доручити дочці Євгенії. Вона нібито і не офіційний представник Тимошенко, і у крайньому випадку можна буде захиститись від звинувачень у корупції й підкупі єврочиновників бажанням доньки допомогти матері.
Чи спрацює план Тимошенко і чи беруть хабарі єврочиновники, можна буде побачити і почути вже найближчим часом. Варто не пропускати новини із коментарями Елмара Брока, Арнольдаса Пранцкевичуса, Вільфреда Мартенса та інших вже відомих в Україні закордонних політиків та чиновників. Якщо ж Тимошенко не вдається купити українські прокуратору та суди, можливо вдасться зробити це у Європі. Хто зна?
Просмотров: 358 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: