Главная » 2013 » Октябрь » 31 » Віталія Кличка знову «розводять» на гроші
12:51 PM
Віталія Кличка знову «розводять» на гроші

Віталія Кличка знову «розводять» на гроші


Політична наївність Кличка в черговий раз може коштувати йому кілька десятків тисяч доларів, оскільки його підопічні навчилися ефективно користуватися цією властивістю свого лідера.

Цього разу, користуючись непомірним бажанням Віталія Кличка стати Президентом України, йому намагаються «втюхати» невідомого походження план заходів Партії регіонів про підготовку до проведення президентської кампанії 2015 року.

Безумовно, даний документ, за умови його справжності, являє собою неабияку цінність для опозиційного кандидата на посаду Президента.

Власником та скоріш за все автором цього плану провладної партії є прес-секретар громадської організації «Команда молоді В.Кличка» Василь Мокан, який через голову Київського обласного осередку партії «УДАР» пана Велікіна бажає презентувати свій трофей Кличку за 50 тисяч доларів США. Комерційну жилку в «ударівців» не відняти. Рентабельна схема: вигадав підступний план влади до 2015 року і продав наївному чемпіону, ще й підтвердив свою відданість ідеям партії.

Гріх не «розвести» політичного профана Кличка, якщо він сам ведеться на усілякі нісенітниці. Тим більше, що передвиборча ейфорія затьмарила незайманий мозок лідера «УДАРу».

Просмотров: 367 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: