Главная » 2013 » Октябрь » 30 » Вдала спецоперація кандидата в президенти Віталія Кличка
12:06 PM
Вдала спецоперація кандидата в президенти Віталія Кличка
Вдала спецоперація кандидата в президенти Віталія Кличка


Минулий пленарний тиждень у Верховній Раді ледве на закінчився скандалом. Депутати прийняли загадкову поправку у Податковий кодекс №768, яка нібито може стати правовою підставою для зняття Віталія Кличка з президентських виборів, як особи, яка не проживає в Україні і платить податки в Німеччині.

Після прийняття поправки, фракція «УДАР» миттєво заблокувала трибуну. Однак майже одразу спокійно її розблокувала. Після чого за трибуну став Кличко і розпочав передвиборну кампанію – офіційно оголосив, що балотується в Президенти України.

Цього ж дня особливо гнівно відреагувала на заяву колеги опозиціонера відреагувала Юлія Тимошенко. Хоча вона ще раніше попереджала і Яценюка, і Луценка, що Кличко працює з владою і не має нічого спільного з опозицією (читайте листи Тимошенко на сайті www.zhuzhaleaks.com.ua).





http://zhuzhaleaks.com.ua/jail/na_lucenko_pro_klichko.pdf

Експерти і політологи до цього часу обговорюють можливість зняття Кличка з виборів через прийняту податкову поправку. Схоже, що це питання цікавить всіх. Всіх, крім партії «УДАР».

І ось, яку цікаву версію мені розповіли. Вона дуже добре лягає і поведінку «УДАРу». Юристи Кличка заздалегідь опрацювали поправку і прийшли до висновку, що вона жодним чином не вплине на перебіг президентської кампанії. А щоб створити привід, який міг би дозволити Кличку раніше за всіх опозиціонерів оголосити про балотування на посаду Президента, було прийнято рішення провести поправку і звинуватити і всьому владу.

Просмотров: 317 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: