Главная » 2013 » Октябрь » 10 » Тягнибок ладен на все заради піару
8:35 AM
Тягнибок ладен на все заради піару

Тягнибок ладен на все заради піару

 

Хоча і говорять, що все повинно мати свої межі та границі, однак деяким можновладцям цього не зрозуміти. Вочевидь, потреба у піднятті політичного рейтингу партії настільки заполонила розум Олега Тягнибока, що він ладен робити будь-що заради цього.

Один із останніх піар-ходів пана Тягнибока, це вказівка щодо використання українськими футбольними фанами на всіх матчах червоно-чорні прапори, банери та інші стяги із зображеннями Степана Бандери, Романа Шухевича та інших провідників УПА, а також символіки «СС Галичина». Панове!!! Ну до чого тут футбол???

Мало вам було рішення Дисциплінарного комітету ФІФА про заборону проводити матчі у м. Львові на стадіоні «Арена-Львів» протягом найближчих 5 років через грубі порушення львівськими уболівальниками на матчі «Україна - Сан-Маріно», що відбувся 6 вересня цього року на зазначеному стадіоні? А це, на хвилинку, аж до закінчення відбіркового турніру на чемпіонат світу-2018. Звісно, зараз подано апеляцію і тривають переговори, але факт залишається фактом.

Використати представників молодіжного неформального угрупування «ультрас» задля підняття свого політичного рейтингу, вручивши їм вказану «футбольну» символіку – звичайно креативний підхід. В їх то віці, ще й після прийняття певної дози алкоголю, протягом матчу… Їм, відверто кажучи, було зовсім байдуже під час вигукувань ними футбольних «кричалок», який конкретно політичний підтекст було вкладено в «український», а по суті націоналістичний, стяг чи прапор, який вони піднімають. Однак, не треба змішувати все в кучу. Адже наразі, ми, як українські прихильники футболу, лише маємо проблему через такого роду піар-хід нашого вельмишановного патріота, а ще фінансові проблеми, оскільки, якщо навіть не враховувати багатомільйонну вартість стадіону, його утримання також коштує не дешево.

Схаменіться, люди добрі! Покажіть себе дійсно у справах державних, а не так, як звикли у себе в горах, пане Тягнебок. А якщо по-суті, візьміть на себе збитки, хоча б матеріальні, які через Ваш народний піар понесла Україна.

Просмотров: 406 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: