Главная » 2013 » Октябрь » 28 » Тимошенко пожалілась Януковичу на його піарників
5:05 PM
Тимошенко пожалілась Януковичу на його піарників

Тимошенко пожалілась Януковичу на його піарників




Читаю листи Юлії Тимошенко і зачитуюсь. Таке враження, нібито вона готувала їх до публікації. Все наскрізь пронизано популізмом в її стилі. В листі до Януковича, який на сайті чомусь підписаний «соратникам», Тимошенко вимагає не витрачати бюджетні кошти на її коштовне лікування і комфортні умови, а витратити їх на хворих дітей

(www.zhuzhaleaks.com.ua/jail/soratnikam_pro_zhizn_v_kolonii.pdf).



Дорікає і за піар кампанію, яка організована навколо її перебування у лікарні «Укрзалізниці». Що і ці кошти потрібно було витратити на дітей.

Невже Тимошенко таки тримає нас за електоральне бидло, яке не пам’ятає, яку вона влаштовувала кампанію і паніку навколо «свинячого грипу», коли люди втридорога купляли ліки та марлеві пов’язки у аптеках? А її люди у Міністерстві охорони здоров’я закуповували ці ж пов’язки та неефективне «Таміфлю», перераховуючи на рахунки родичів Тимошенко десятки мільйонів доларів? Скільки тисяч хворих людей можна б було вилікувати на ці вкрадені кошти, Тимошенко чомусь не пише у своїх листах.

Тимошенко не подобається розкіш в лікарні «Укрзалізниці». Мабуть в німецькій елітній лікарні «Шаріте», де колись лікувався навіть Гітлер і куди так бажає потрапити Юлія Володимирівна, все набагато скромніше. І лікування набагато дешевше.

Пані Тимошенко, може все ж таки залишитесь в Україні, а кошти на німецьких лікарів віддасте хворим дітям?

Просмотров: 417 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: