Главная » 2013 » Октябрь » 25 » Справа Асанджа продовжує життя і в Україні.
4:20 PM
Справа Асанджа продовжує життя і в Україні.

Справа Асанджа продовжує життя і в Україні.




Щойно натрапив на досить цікавий сайт www.zhuzhaleaks.com.ua, де розміщено переписку доньки Юлії Тимошенко Євгенії. Листів дуже багато – більше 5 тисяч. Але, як на мене, найсенсаційнішим можуть стати 20 фотокопій рукописних листів самої Юлії Тимошенко, написаних Луценку, Яценюку, Немирі та однопартійцям. Автори сайту пишуть, що Євгенія нібито фотографувала листи і десь їх зберігала.

Листи доволі протиречиві, вірніше, не листи, а думки. В одних Тимошенко нібито добре володіє ситуацією, викриваючи зраду Яценюка, а в інших, як ось в першому, здається, чи-то обманює сама себе, чи-то насправді не володіє ситуацією в партії. В партії біди немає, яку вона приписує всім.. Якщо дивитися на партію зі сторони та з середини, то там все нормально. Біда – це особисте, Юлене.




Цікаво, чи знає Тимошенко, як бореться за продовження її ув’язнення Яценюк? Або як її соратники відпочивають на голубих океанах та деребанять партійний бюджет, поки вона сидить на нарах, а її донька підкуповує єврочиновників? Якщо знає, тоді справді «головне не опускати рук». Бо в разі звільнення, Тимошенко буде змушена працювати в команді зрадників.


Просмотров: 407 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: