Главная » 2013 » Октябрь » 26 » Спекуляції навколо хвороби Тимошенко. Де правда?
11:11 AM
Спекуляції навколо хвороби Тимошенко. Де правда?

Спекуляції навколо хвороби Тимошенко. Де правда?



 

З початку знаходження Юлії Володимирівни Тимошенко за гратами в мас-медіа з’явилося чимало суджень тих чи інших політиків, медиків, дослідників щодо хвороби екс-прем’єрки та необхідності термінового її лікування за кордоном, серед яких є відверті дурниці, як «власного розливу», так і з-за кордону.

Спочатку у Юлії Володимирівни з’явилися нестерпні головні болі, потім болі хребта, спини, трохи пізніше невідома хвороба шкіри. Що далі? Жага уникнути покарання та виїхати за кордон здатна мабуть на більше. Й можливо екс-премєрка ще захворіє на якусь невиліковну в Україні хворобу. Таке враження, що в Україні взагалі не можуть лікувати, а одне спасіння лише за кордоном. Це дійсно дуже образливо, в першу річ для багатьох вітчизняних визнаних світом медиків й рядовим кваліфікованим медичним співробітникам, які за копійки роблять свою справу та рятують хворих, дійсно хворих.   

Але факт залишається фактом, як здорова людина на волі майже за один день у в’язниці перетворюється на невиліковно хвору. Цікава тюремна хвороба, яку ще мають дослідити наші нащадки, якщо ми не в змозі розрізнити цинічну брехню. Тимошенка ладна лікуватися бозна де, аби не в Україні.

Цікаво й те, що коли ставляться на розгляд в Парлементі законопроекти щодо лікування засуджених громадян за кордоном, то опозиція категорично відмовляється поставити це питання на голосування. Тут лише одне пояснення – опозиція не хоче щоб Ю.Тимошенко  лікувалася, бо боїться, що вона вийде на волю і подивиться їм в очі.

Може вже час припинити спекуляції навколо невиліковної в Україні хвороби, а чесно сказати. Де правда? Коли, та за яких умов, опозиціонери погодяться відправити свою лідерку на лікування за кордон. Хоч би в кайданках, як спочатку хотів запропонувати Арсеній Петрович Яценюк в законопроекті №2293, який він пізніше зняв потайки. Мабуть, коли писав цей законопроект, то уявляв, як Юлію Володимирівну будуть відправляти під конвоєм за кордон.  

Просмотров: 310 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: