Главная » 2013 » Октябрь » 28 » Президентським амбіціям Яценюка загрожує тільки Тимошенко
5:22 PM
Президентським амбіціям Яценюка загрожує тільки Тимошенко

Президентським амбіціям Яценюка загрожує тільки Тимошенко




Арсеній Петрович Яценюк - амбітний політик, якого продила «Помаранчева Революція», зростила під своєю спідницею Юлія Тимошенко, а довела до «досконалості» манія величі та комплекс Наполеона. Скоро це політичне диво піде у Президенти.

Одним зі стовпів, на яких стоятиме Сєніна виборча кампанія буде питання «вибіркового законодавства» та звільнення Тимошенко. Завдяки постійним пустим балачкам про останню він уже перетягнув на себе майже усю електоральну базу «Батьківщини» та здобув підтримку ЄС.

Що ж буде якщо Тимошенко таки випустять? Відповідь проста – фіаско політичної кар’єри Яценюка. Кличко та Тягнибок зазнають менших втрат, а от Сєня втратить все. І він це усвідомлює.

Як тільки Тимошенко випустять з під варти Яценюк позбудеться основного козиря у політичних дебатах та втратить вагу не тільки у «Батьківщині», а й в українському політикумі в цілому. За час ув’язнення Тимошенко Сєня встиг неабияк піднятись та нажити собі цілу армію ворогів, які готові встромити йому ножа в спину за першої ж нагоди. Більша частина цих ворогів знаходиться з ним одному таборі, знають усі його секрети та слабкі сторони, і коли постане потреба, виллють весь бруд про Яценюка на розсуд громадськості.

І от, коли його виживуть «білосердечні», зібрати по крихтах «Фронт Змін» він вже не зможе, піти до нацистів чи спортсменів-гопників Сєні не дозволить почуття власної гідності (та його там і не приймуть) і настане кінець політичного шляху «морквоїда».

Цікаво, чи буде Яценюк, склавши руки, чекати свого політичного «армагедону», чи утне щось, щоб унеможливити вихід Тимошенко з в’язниці?

Просмотров: 294 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: