Главная » 2013 » Октябрь » 31 » Оголосивши себе кандидатом в Президенти, Кличко підтвердив хворобу Паркінсона
12:56 PM
Оголосивши себе кандидатом в Президенти, Кличко підтвердив хворобу Паркінсона

Оголосивши себе кандидатом в Президенти, Кличко підтвердив хворобу Паркінсона

 

Напередодні В.Кличко з трибуни Верховної ради заявив, що має намір балотуватись на посаду Президента Україна.

Це в черговий раз вказує на незрілість політика та більш ніж емоціональний порив у гонитві за «черговим поясом», тепер вже Президентським. Логічно було б, якщо опозиція висунула єдиного кандидата, і навряд чи це був би відомий боксер. А Кличко побіг «поперед батька в пекло». Може це свідчить загострення боксерської хвороби Паркінсона, коли вже голова зовсім відмовляється працювати?

Цікаво було би бачити у якості Президента людину, яка фактично живе, працює і має бізнес у Німеччині. Але буква закону (поки що) не може чітко визначити, де та межа постійного проживання закордоном, та ж по факту…Кличко ж і усі податки сплачує у Німеччині, сім’я там же. Я не здивуюсь, якщо десь знайдеться і паспорт громадянина Німеччини.

А як може йди в Президенти людина, яка податки тут не сплачує, та й фактично батьківщину проміняв? Він тільки недавно більш менш чітко навчився говорити те, що йому написали його спічрайтери, бо ж основний лексикон становив «хук зліва» та «аперкот». Треба подумати над тим, щоб з трибуни Верховної ради дозволили говорити німецькою, може так легше буде?

З іншої сторони А.Яценюк вже почав протидіяти таким президентським намірам, адже поправка, яка не дозволить Кличку брати участь у виборах була внесена саме за домовленість «зайчика» з Партією регіонів. Ось так просто лідери опозиційного табору здають своїх, особливо, коли на горизонті така солодка посада. 

Просмотров: 259 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: