Главная » 2013 » Октябрь » 28 » Навіть за ґратами Юлія Тимошенко лякає Яценюка
4:56 PM
Навіть за ґратами Юлія Тимошенко лякає Яценюка

Навіть за ґратами Юлія Тимошенко лякає Яценюка




Складається враження, що Арсеній Яценюк після зустрічі з Олександром Квасневським отримав додаткову порцію мужності. Він став впевненіше почувати себе в партії і віддавати сміливі розпорядження, які ідуть у розріз з поглядами і бажаннями Тимошенко.

Імовірно до цього підштовхнули Яценюка і нещодавно опубліковані на сайті «Жужаликс» (zhuzhaleaks.com.ua) листи Тимошенко, в яких вона називає Яценюка зрадником.




Посилання на лист:

http://zhuzhaleaks.com.ua/jail/na_lucenko_pro_yacenuka.pdf

Така поведінка Яценюка сигналізує про те, що Тимошенко найближчим часом можуть випустити з колонії. Є такая імовірність, однак Європарламент ще не визначився і хоче бачити єдину позицію опозиції. Європу також цікавить, чи зможе опозиція мислити стратегічно і не зірвати євроінтеграційний процес України.  Чи вона здатна пожертвувати однією людиною заради долі українців – одного з найбільших народів Європи.

Квасневський і Кокс, судячи зі всього, зажадали від Яценюка однієї позиції: або боремось за Європу, або за Тимошенко. Якщо буде обрано останній варіант, то саміт у Вільнюсі може стати провальним для України.

Для Яценюка слова Квасневського були немов «бальзам на душу». Він отримав бачення свого майбутнього і майбутнього «Батьківщини» без Тимошенко. Наступного дня він взявся до реалізації нового плану: заборонив без його погодження публікувати від імені партії будь-які матеріали, які стосуються звільнення Тимошенко, і робити публічні заяви депутатам, які активно виступали за звільнення Тимошенко.

Не дивлячись на підтримку його дії європарламентарями, Яценюк все ж боїться, що Тимошенко може зруйнувати його плани. Тому він зважився на ще один рішучий крок – Арсеній Петрович заборонив давати будь-яку інформацію про ситуацію в партії адвокату Сергію Власенку і по можливості відсторонити його від всіх партійних процесів.

Просмотров: 370 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: