Главная » 2013 » Октябрь » 5 » Криміналітет з УДАРу рветься до влади!
10:17 AM
Криміналітет з УДАРу рветься до влади!

Криміналітет з УДАРу рветься до влади!


У серпні – вересні 2013 року на інформаційних ресурсах була поширена інформація про причетність лідера партії «УДАР» Віталія Кличка до кримінального середовища, створення свого первинного капіталу за рахунок коштів злочинного угруповання «Рибки» та наявності у його рядах не тільки політиків, які вийшли з бізнесу, а й кримінальних авторитетів, що й до цього часу підтримують зв’язок з криміналітетом та виступають посередниками між Кличко та кримінальним світом.

Ми провели своє журналістське розслідування. Так, 13 вересня цього року в житті кримінального середовища відбулася унікальна подія. У ресторані готелю «Київ» святкував свій день народження Мілявський Анатолій Якович, на прізвисько «Макс», «смотрящий» в Україні за кримінальною складовою бізнес-інтересів Семена Могилевича, «хрещений батько» та бізнес-партнер Валерія Хорошковського.

Свого часу А.Мілявський входив до організованого злочинного угруповання «Киселя» (мав кримінальні прізвиська «Макс» і «Фортуна»). Банда «Киселя» та її авторитет Мілявський, разом із своїми братками, займались здирництвом, «рекетирством», вбивствами та тримали у страху значну кількість київських бізнесменів і пересічних киян.

Привітати іменника також завітав і заступник голови партії «УДАР» Артур Палатний, який особисто привітав поважного гостя у найкращих традиціях мафіозі.

Артур Палатний у буйні 90 роки, разом з Віталієм Кличко були відомими рекетирами та бійцями при різних кримінальних розборах. Палатний особисто обіцяв сприяння А. Мілявському у просуванні його бізнесу в «Борисполі», вирішенні бізнес-питань як в Україні, так і за її межами, особливо в Ізраїлі, де сконцентрована значна частина кримінального бізнесу Мілявського, а також у дерибані київської землі на користь підставних структур останнього.

Віталій Кличко виявився розумнішим, для того щоб журналісти не сфотографували його разом з кримінальними авторитетами, він вирішив наступного дня разом з А.Палатним спокійно собі поїхати і привітати А. Мілявського в яхт-клубі «Маячок» (тим паче він належить їх однопартійцю Паші Рябікіну) подалі від людських очей.

Орієнтується на Палатного й керівник кримського осередку УДАРу Олександр Мочков, який у свої 32 роки вже має чимало земельних ділянок у Ялті та Масандрі, зареєстрованих на батька, брата, дружину та інших родичів. В даний час веде будівництво 5-ти поверхового будинку на земельні ділянці (колишнє персикове поле), яка була незаконно забрана у Національного об’єднання «Масандра», та виділена його батьку. Також, Олександр Мочков будучи народним обранцем став активно лобіювати інтереси відомого нам Павла Рябікіна щодо контрабандного ввозу на територію України через Іллічівський морський порт товарів та оргтехніки. Взагалі діяльність Олександра Мочкова потребує підвищеної уваги тому найближчим часом ми продовжимо висвітлювати об’єктивну інформацію стосовно таких «народних обранців»   

Віталій Володимирович, невже Ви так соромитесь своїх друзів? Чи боїтесь, що підтвердяться факти Ваших зв’язків з криміналітетом та пряма залежність від них? Та врешті решт придивіться до свого власного оточення?

Просмотров: 603 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: