Главная » 2013 » Октябрь » 31 » Кличко організував висування самого себе від об’єднаної опозиції, використавши зміни до Податкового кодексу
12:59 PM
Кличко організував висування самого себе від об’єднаної опозиції, використавши зміни до Податкового кодексу

Кличко організував висування самого себе від об’єднаної опозиції, використавши зміни до Податкового кодексу


Після прийняття Верховною Радою т.зв. «поправки Кличка» - змін до Податкового кодексу в частині, що стосується обліку й реєстрації платників податків, згідно з якою «у випадку, якщо особа має право постійного проживання на території іноземної держави, вона вважається такою, яка не проживає в Україні», лідер фракції «УДАР» Віталій Кличко вирішив підняти свій рейтинг серед населення звинувативши представників влади у намірах не допустити його до виборів президента, хоча закон ретельно опрацьовувався у фракції «УДАР», а відповідальною була Оксана Продан.

Першими кроком Кличка після прийняття відповідних змін, стала його публічна заява з парламентської трибуни про намір балотуватися на пост глави держави та застосування до нього брудних технологій влади, як до стовідсоткового майбутнього переможця президентських виборів. Другим – мабуть не без допомоги псевдо-юристів «УДАРу», звернення до Генеральної прокуратури з вимогою розслідувати махінації, які виникли при підготовці змін до податкового кодексу, оскільки, нібито, підпис опозиційного нардепа, який вніс поправку - підробка. Наступним, можливо найсенсаційнішим кроком, став розісланий «УДАРом» всім регіональним осередкам циркуляр щодо початку активної фази президентської кампанії В.Кличка.


При чому, Кличко ще виступав з трибуни, а в цю хвилину регіональні осередки вже роздруковували нові вказівки кандидата в президенти Кличка. Мабуть не треба казати, що у документі немає місця президентським амбіціям Тягнибока, чи Яценюка, тут навіть обумовлені перші кроки Кличка-президента. А як же об’єднана опозиція, запитаєте ВИ, та відповідь лежить на поверхні. ЇЇ не має, і ніколи не було, у всякому разі у практичній площині. Кожен сам за себе, але Кличко не витримав першим і презентував себе головним претендентом на президентство. Думається, кроки у відповідь від Яценюка і Тягнибока не заставлять на себе чекати. 

Віталій Володимирович, можливо в силу розумових особливостей та переконання, що Він-найрозумніший,  але все «шито білими нитками».  Стратегічні кроки Віталія Кличка зрозумілі, але зрада ніколи не була у пошані. Далі будемо спостерігати, як опозиційні партії і їх лідери будуть «топити» один одного!!!

Просмотров: 313 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: