Главная » 2013 » Октябрь » 31 » К.Сесіл (НДІ) висунула ультиматум В.Кличку
1:19 PM
К.Сесіл (НДІ) висунула ультиматум В.Кличку

К.Сесіл (НДІ) висунула ультиматум В.Кличку

 

Вже не раз пошкодував В.Кличко, що залишив бокс задля політики. Виступаючи серед професіоналів у своїй справі, лідеру партії «УДАР» важко змиритися зі своїм сьогоднішнім статусом любителя.

До того ж, багато незрозумілих для В.Кличка течій впливають на його політичну долю, важко все втримати у голові, тим більше колишньому боксерові.

Ось і цього разу заплутався новоявлений політик у тому, до кого примкнути, кому що вже наобіцяв, а від чиєї підтримки вже встиг відмовив. Найбільше така неоднозначність та душевна метушня непокоять німецьких політиків, які багато зусиль й фінансів інвестували в популярного колись спортсмена. І вже неодноразова В.Кличко запевняв своїх німецьких партнерів у своїй лояльності та незмінності політичного курсу, а все одно не спокійно на душі в іноземців. Причини тому, доречи, є і дуже серйозні.

Українські виборці та вітчизняний політикум вже звикли до того, що «УДАР» на чолі зі своїм лідером систематично намагається згодувати їм якісь чергові обіцянки, які, однак, рідко переходять у конкретні справи. Прикладом тому є оголошення В.Кличком своїх президентських амбіцій всупереч з усіма домовленостями із іншими членами об’єднаної опозиції.

 Інша справа – іноземні політики, які звикли до того, що слово є запорукою і гарантією виконання домовленостей. Після того, як представники Національного демократичного інституту міжнародних відносин США запропонували В.Кличку свою допомогу, для німецьких партнерів пролунав «перший дзвіночок», що «політичне немовля» починає власну гру. Аналогічні підозри виникли і в американців, зважаючи на неохоче припинення В.Кличком співпраці з німцями. Тобто обидві сторони нібито отримали принципову згоду, однак не побачили подальших кроків на зустріч.

Зараз, після того як керівник українського офісу НДІ К.Сесіл фактично висунула політику ультиматум – або до розумних, або до красивих, в обох іноземних таборах «помічників» загорівся тривожний сигнал, оскільки В.Кличко так і не дав остаточної відповіді. Однозначно, комусь доведеться кусати лікті – не зможе Кличко задовольняти інтереси обох іноземних сторін, як мінімум з огляду на те, що у багатьох питаннях США і Німеччина є конкурентами і мають протилежні інтереси щодо України.

В той же час, наближені до політика однопартійці поділилися своїми роздумами щодо причин такої невизначеності. Зокрема, на думку більшості з них, відсутність якихось меседжів від лідера «УДАРу» не має під собою якогось завуальованого політичного підґрунтя – В.Кличко просто розгубився і не знає що йому далі робити.

Аби допомогти поважному політику вийти зі скрутної ситуації, хочеться нагадати не дуже позитивний досвід В.Ющенка, який занадто покладався на допомогу того ж НДІ та сил, що стоять за ним. Тим більше, що Німеччина, як не як, ближче – майже друга Батьківщина, про що сам В.Кличко неодноразово згадував під час інтерв’ю (наприклад під час шоу Hard Talk на каналі BBC).

Просмотров: 386 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: