Главная » 2013 » Октябрь » 26 » Депутати «Батьківщини» не хочуть звільняти Тимошенко
11:21 AM
Депутати «Батьківщини» не хочуть звільняти Тимошенко

Депутати «Батьківщини» не хочуть звільняти Тимошенко




Останнім часом дивує поведінка Юлії Тимошенко. Вона добре розуміє ситуацію в «Батьківщині» і цілі, які переслідує більшість керівників партії на чолі з Яценюком – залишити її за гратами на якомога більший строк. Розуміє, але не вчиняє жодних рішучих кроків. У цьому зайвий раз можна упевнитись, якщо перечитати листи, яки Тимошенко писала однопартійцям. Особливо актуальним виявився лист, адресований Немирі (http://zhuzhaleaks.com.ua/jail/na_nemiryu_pro_yacenuka.pdf).



Якщо читати цей лист, який вона писала, як мінімум, тиждень тому, і порівнювати його зміст із ситуацією у фракції «Батьківщина», то Тимошенко можна вважати пророком. Вчора керівництво фракції заборонило своїм депутатам реєструвати у парламенті будь-які законопроекти, які створюють правові умови на виїзд Тимошенко для лікування за кордон. Це рішення одразу викликало спротив у депутатів, які залишилися вірними Тимошенко. Серед них був Томенко, який відмовився підкорятися рішенню керівництва фракцію.

Для Тимошенко ситуація ускладнюється ще й тим, що позицію Яценюка прийняли Кожемякін та Турчинов, які до цього часу нібито протистояли посиленню позицій Арсенія Петровича у партії. Тобто стає вже очевидним, що Тимошенко може залишитися за гратами на сім років. Зусиль лише Немирі, Томенка та Жужі занадто мало, щоб витягти її на волю. І як не дивно, в цій ситуації Тимошенко може сподіватися лише на партію влади, яка зацікавлена у її звільнені для покращення діалогу з Європою.

Просмотров: 375 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: