Главная » 2013 » Декабрь » 26 » 1 СІЧНЯ НАЦІОНАЛІСТИ ХОЧУТЬ ПРОВЕСТИ У КИЄВІ НАЦИСТСЬКИЙ ШАБАШ
8:17 AM
1 СІЧНЯ НАЦІОНАЛІСТИ ХОЧУТЬ ПРОВЕСТИ У КИЄВІ НАЦИСТСЬКИЙ ШАБАШ
1 СІЧНЯ НАЦІОНАЛІСТИ ХОЧУТЬ ПРОВЕСТИ У КИЄВІ НАЦИСТСЬКИЙ ШАБАШ

            Схоже, що Новий Рік розпочнеться для Києва та всієї України маршем відвертих фашистів під гаслом «Бандера прийде - порядок наведе!». Факельні ходи нацистів 1 січня, у день народження Степана Бандери відбудуться, як завжди під прапорами партії «Свобода» і ОУН-УПА. Сама помпезна нацистська масовка цього разу відбудеться у Києві, де бандерівські урочистості очолить сам Олег Тягнибок. 
          Цікаво й те, що в палаючих смолоскипами колонах в основному крокуватимуть традиційно підлітки в шапочках-масках з прорізами для очей. Багато туристів з Європи, які приїхали у Київ на новорічні канікули, відразу помітять схожість факельної ходи «Свободи» з ходою нацистів у Німеччині 30-х років минулого століття. Нічні примари дійсно нічим не відрізнялися від німецьких маршів факельників напередодні перемоги Гітлера.
          Учасники ходи, розгорнувши банери «Бандера - наш герой!», «Геть московських окупантів! Геть московських холуїв!», «Досить бухати - пора воювати!» торжествуватимуть не тільки на вулицях і площах українських міст. Головною прикрасою ходи нацистів, як завжди буде голова парламентського комітету з питань вищої освіти Ірину Фаріон - найлютіша русофобка з партії «Свобода», яка прославилася тим, що ганьбила дітей у дитячих садках Львова, батьки яких мали необережність дати своїм чадам російські імена. Цей політичний «вовкулака» у спідниці буквально кидається на людей, що говорять по-російськи.
         Що ж, залишається сподіватись, що цей нацистський шабаш стане останнім в історії нашої держави!
                                                                                                                  Юрій Гольденберг Инцидент
Просмотров: 1224 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
2 Костя  
0
Этих недобитков давно надо кастрировать, что бы больше не рождалось!

1 Павел  
0
Грёбанные фашисты!

Имя *:
Email *:
Код *: