Главная » 2013 » Декабрь » 26 » ЧОМУ ПОБИЛИ ТАНЮ ЧОРНОВІЛ?
7:53 AM
ЧОМУ ПОБИЛИ ТАНЮ ЧОРНОВІЛ?

ЧОМУ ПОБИЛИ ТАНЮ ЧОРНОВІЛ?


Сьогодні вночі в Броварах двоє молодиків (за неофіційними даними) побили громадську активістку Тетяну Чорновіл. Світлини вказують на те, що зловмисники не соромились бити жінку по обличчю.

Насамперед, виникає питання – кому вигідно і навіщо це було потрібно? Кому важливіший результат, аніж загальнолюдські принципи моральності? Одразу ж однодумці побитої заявили про те, що тиранічна влада мститься Тані за її активну участь в «євромайдані», захоплення приміщень КМДА тощо.

Інші - причиною інциденту стало те, що вчора активістка сфотографувала заміські будинки міністра МВС Захарченка й генпрокурора Пшонки. Ті, кому діяльність Чорновіл видається недолугою, скажуть, що отримала по заслугах, «дострибалась» і т.п.

Але чи задумуєтесь ви, кому дійсно потрібна побита Тетяна Чорновіл? Чи є сенс Банковій, Захарченку, Пшонці при сучасному розвитку подій давати привід мітингувальникам для нової хвилі протесту?

Скоріше ні, ніж так. А от «друзі-опозиціонери»… Вони чудово розуміють, що без інформаційного приводу Майдан поволі вщухає… Вони не можуть допустити, щоб люди розійшлись по домівках святкувати новорічно-різдвяні свята… Вони, ймовірно, знали, коли й навіщо Чорновіл поїде до будинків Захарченка і Пшонки… Вони такі ж безпринципні політики, як і усі інші, і цілком спроможні найняти головорізів для виконання брудної роботи… свого роду Сакральна жертва Майдану, чергова порція адреналіну у промерзлі тіла майданівців.

Тому, видається доцільним організувати не пікетування МВС чи ГПУ, а схопити за вуха кролика Сєню й запитати в нього, чи варта його мета здоров’я Тані Чорновіл, яка одночасно є і матір’ю, і дочкою.

                                                                               Альона Кринична Политическая Украина

Просмотров: 282 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: